HVORFOR ELSKER PETRA IKKE SIG SELV...?!

“TIL MIDDAG HOS”: THOMAS EVERS AKA DANSEKONGEN

reklame-links

til-middag-hos-thomas-evers-camilla-af-rosenborg-joakim-ingversen-irina-olsen__m0a5715007ig-macSe med i “Til Middag Hos” kl. 19.00 på TV3

Hey Darlings! Så er vi hjemme hos Thomas i aften i “Til Middag Hos”, hvor jeg bliver tvunget ud i noget underholdning, som ikke er helt mig, heh. Men hold da op… Thomas’s madlavning MÅ I bare se. Udover det, så kendte jeg selvfølgelig Thomas fra “Vild med Dans” (det gør vi jo alle) og jeg har altid tænkt, at hvis jeg nogensinde skulle være med i det program, så skulle det da være ham, som var min partner. Jeg synes selv, at det gik udmærket igår, selvom jeg ikke lige fik lavet al maden til perfektion, hehe. Og jeg tænkte nok, at det ikke var helt noget for Camilla, men hun fik lige oplevelsen i hvert fald. Min outfit details er min fave MAC “Velvet Teddy” læbestift (I spørger ofte, så nu linker jeg lige til den – den har jeg på 90% af tiden) og jeg bruger den med MAC “Soar” læbeblyant. Den passer perfekt med Morphe paletten med de brun/røde øjenskygger, som er min go to. Kjolen er fra NA-KD.com, men desværre udsolgt nu. Og det er altså også i aften at man kan se afsnit 2 af mit program på DR3, så det er altså TV-hygge tid today. Lidt mere om det i et separat indlæg senere…

xx

   

10 kommentarer

 • Cecilie

  Hej Irina☺️
  Jeg sidder lige og ser til middag hos, og jeg kunne virkeligt godt tænke mig nogle opskrifter, hvis det er muligt?❤️
  Måske kunne du lave et indlæg med ukrainske retter med opskrifter?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AJm

  Hejsa. Må man spørge hvor din kjole du havde på hertil aften var fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • louise

  Hvad er navnet på den morphe palette du omtaler her, i linket er der 4 forskellige, og kan ikke helt gennemskue hvilken af dem det er som er brun/rød :)?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Hej Irina. Sidder netop og ser dig på tv. Du er er jo rigtig smuk 🙂 Men jeg synes din foundation er meget gul i det? Altså meget gul i ansigtet. Hvilken foundation bruger du da?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Irina the Diva

   For at være ærlig, så er det så forskelligt på camera mht. det lys der bliver brugt og colour grading bagefter. Det var den ikke in real life, heh

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jinna Enwiya

  Undskyld men du har selvfølgelig også serveret nogle gode retter , det så hyggeligt Ud hos Thomas , i det mindste blev din makeup ikke ødelagt efter flødeskum

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jinna enwiya

  hvor har du købt denne stang med lys

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jinna enwiya

  Det ser vildt godt ud irina , vildt lækkert mad du har serveret, ser programmet og du er så smuk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVORFOR ELSKER PETRA IKKE SIG SELV...?!