MIT BARNDOMSHJEM, HVOR JEG IKKE HAR VÆRET I 20 ÅR...

STJÆL COACHELLA STILEN TIL DE DANSKE FESTIVALLER…

reklame-links

Jeg elsker Coachella-stilen og selvom man måske ikke kan flyve rundt som en lille boheme til alle de danske festivaller, så kan man godt lade sig inspirere lidt alligevel… that is what I am gonna do!

dc1. Western Wellies: HER  2. Pink Colored Lens Aviators: HER  3. Satin Bumbag: HER  4. Missguided Ripped Denim Shorts: HER  5. Body Chain: HER  6. ‘Girls Tour’ Mesh T-Shirt Dress: HER  7. Military Jacket: HER  8. Bershka Brow Bar Round Sunglasses: HER  9. Dr Denim Paisley Fishnet Sweater: HER

xx

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIT BARNDOMSHJEM, HVOR JEG IKKE HAR VÆRET I 20 ÅR...