ASOS FUND: FLOT UNDERTØJ TIL STOR BARM OG FORMER

KUNNE I SE MIG I “FORSIDEFRUER”…?!

reklame-links

blog-30ig-macSORT JUMPSUIT: HER  ●  #VELVET TEDDY MAC LÆBESTIFT: HER  ●  #SOAR MAC LÆBEBLYANT: HER

Hey Darlings! Jeg håber, at I har nydt mig på TV i denne uge. Det var sidste afsnit af “Til Middag Hos” idag,  hvilket var mega hyggeligt at medvirke i. Afsnit 2 af mit eget program er også ude denne uge, og der er stadig 2 afsnit tilbage. “Irina – En Diva Vender Hjem” har selvfølgelig fyldt rigtig meget hos mig og jeg er rigtig glad for oplevelsen. Især når jeg sidder og genser det igen herhjemme. Jeg var forbi DR idag for at se afsnit 3, som bliver vist næste onsdag og det er et ret heftigt afsnit, som fik tårerne frem i mig. Der er jo generelt en masse TV-programmer derude i øjeblikket, og det kan være lidt af en jungle mht. hvad man skal kaste sig ud i. Nogle gange har jeg perioder, hvor jeg vil det hele og andre gange har jeg perioder, hvor jeg ikke tror, at noget er det rette for mig. Jeg elsker at lave TV in every way og afprøve forskellige ting. Jeg mangler stadig at prøve at være, BAG om kameraet, heh. Jeg ved ikke altid om jeg gør det rette, mht. at takke ja eller nej til TV-programmer, men der er mange overvejelser bag nu om dage. Mere end før i tiden. Når man er mor og har en familie og arbejde ved siden af, så skal det hele jo også balanceres og gå op i en højere enhed, men kedelig er vores hverdag i hvert fald IKKE, that’s for SURE. Jeg har efterhånden lavet TV på de fleste kanaler med en masse mennesker indenfor branchen og hold nu op, hvor har det været lærerigt. Nu må vi se, hvad det næste er… kunne I se mig i “Forsidefruer”? Eller er vi ude i noget selvværdsboost-coaching, a la “Petra elsker sig selv” ? Tror næppe “Materchef” ringer efter min præstation i “Til Middag Hos”, haha! Jeg har jo som altid lidt i ærmet… always staying busy, så nu må vi se hvad fremtiden viser!

  Følg med i min hverdag på Instagram/Snapchat: @irinathediva

   

33 kommentarer

 • Tut

  Oh yes! Min stemme går på Forside fruer. “Petra elsker sin krop”, ser/følger man jo ikke dit liv. Kunne være så nice med forsidefruer, du ville være det perfekte krydderi showet mangler. Må spørge: Har Tv3 spurgt dig?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Enig med de andre, alt med dig er virkelig god TV. 😀 Men jeg stemmer klart for noget mere dig, såsom “Petra elsker sig selv”, – iøvrigt virkelig rørende afsnit da du var med! Synes du har så meget at byde på og du er spændende nok i sig selv. Dit seneste program på DR3 var også fantastisk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Du burde SÅ meget være med i Forsidefruer. Det regnede jeg egentlig med du ville være. Havde været noget mere underholdende med dig end et par af de andre, der var gabende kedelige (sorry, men det skal jo være underholdende!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Du er alt for god til forsidefruerne og alt det drama…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • rikke

  Dét, som er med til at gøre dig fantastisk er, at du altid formår at virke ærlig og være dig selv på TV. Synd, hvis du gik til forsidefruerne, som virker alt for overfladisk, tomt og falsk. Dit program i Ukraine og din medvirken sammen med Petra virker langt mere ægte og er noget der giver stof til eftertanke. Håber du bruger den styrke fremover <3 Du er fantastisk og virker bare som en, man gerne vil være veninder med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Følger med i alt hvad du deltager i. Du er virkelig inspirerende!! PS.Hvor er dine smukke øreringe fra i det sidste afsnit af til middag hos?<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Elsker at se dig på TV og synes det er vildt spændende at følge med i din tur til Ukraine men kunne virkelig også godt lide dig i “Petra elsker sig selv” – det var virkelig inspirerende og gav stof til eftertanke ☺️👌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Den kjole du har på i sidste afsnit af til middag hos, hvor er den fra?😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Synes sgu du er for god til forsidefruer:) Har lige set dig i det med Petra – hvor er du bare sød!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma-Rose

  Ved du om man kan få liplineren Spice, i en lipstick? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Irina the Diva

   Ikke så vidt jeg ved nej… kun Whirl, men ellers kan du sagtens bruge liplineren all over, det gør jeg sommetider.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg er vild med dig 😀 <3 hvor er den kjole fra du havde på i går i til middag hos?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Du er virkelig fantastisk sød i begge programmer! De er så gode. Elsker til middag hos, og det program er kun blevet bedre af at du var med! OG så kæmpe tak for din anbefaling af Kenny Anker brows. Var der igår, og det er jo helt fantastisk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Irina the Diva

   Hej Mette. Uhh, Kenny er god, hehe. Og tusind tak for de søde ord <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg kunne godt se dig i Forsidefruer, men vil hellere at der bliver lavet en Keeping Up With The Olsens tv serie om dig (og din familie) 😄 Ville elske at følge endnu mere med i din hverdag 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Irina. Jeg vil bare se dig i hvilket som helst program. Du er skøn hver eneste gang, er du!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Helt sikkert forsidefruer! Håber dog også lidt vild med dans ringer til dig ☺ og du selvfølgelig takker ja 😉
  Kunne også være fedt bare at følge dig og dit liv i et program!
  Du ser ud til at leve et spændende og til tider stressende liv!
  Så ville være fedt at følge med i hvordan du får det hele til at hænge sammen 😊

  Du er en kæmpe inspiration! Keep up the good work

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle løve

  Hej irina , så dit program på DR 3 . Elskede din pels vil vildt gerne vide hvor du har købt den ? Og godt program om dig og din mor er for griner 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Jeg ville også elske at se dig i forsidefruer 🙌🙌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Nej synes Forsidefruerne er noget være bras.. Du gør det så godt i dit nye program fra Ukraine 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Enig! Synes også, at du har for meget class til at lave Forsidefruer!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nina

   Hørt! Du er ved at opbygge et troværdigt tv-brand i den ‘gode’ ende af underholdningspekteret, ligefra da du var med i det program vedr din tid som reality-stjerne (dr3?!) Programmerne med Ukranine og det med Petra gør jo at du kan præge de unge mennesker og os andre . Sååå måske noget i en stil hvor du undersøger og formidler tingene ‘bag facaden’ ?
   Du er i hvert fald skøn

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt sikker på, at du vil gøre det vildt godt i Forsidefruerne 👌 Men jeg er personligt klart mere til snakken om selvværd og at elske sig selv – og netop du vil være god, da du tør stå ved dig selv og din krop og dine valg. Det kunne unge kvinder (som jeg selv fx) godt bruge lidt mere af 🙌🌷

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nowa

  Jeg tror ægte, at et program, hvor du selvværdscoacher ku være fedt! Dét er satme også noget, du lyder dygtig og klog på! 🙌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sebrina Sandra

  Kan virkelig godt se dig i Forsidefruerne. Tror du vil passe virkelig godt ind. Er kæmpe fan af dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sebrina Sandra

  Ville rigtig gerne se dig i Forsidefruerne. Kunne virkelig godt se dig i det. Er kæmpe fan af dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette

  Det kunne være fedt at se dig i ‘Forsidesfruer’ 👍🏼😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ASOS FUND: FLOT UNDERTØJ TIL STOR BARM OG FORMER