JEG ER BLEVET SINGLE LIGE OP TIL MIN FØDSELSDAG....

KJOLER SOM UNDERSTREGER TALJEN ( 20% RABAT IDAG)

affiliate

Hey Beauties og god weekend! Der er 20% rabat på udvalgte kjoler og skoBoozt idag og jeg har fundet mine 8 favoritkjoler fra bl.a. Ganni og Stine Goya, som er ekstra gode ti at understrege taljen, her…

boozt201. Ganni Mesh Leo Kjole: HER  2. Stine Goya Printed Dress: HER  3. Minimum Rib Kjole: HER  4. Ganni Dalton Kjole: HER  5. Ganni Crace Kjole: HER  6. Only Kjole: HER  7. Stine Goya Kjole: HER  8. Guess Bandage Dress: HER

xx

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG ER BLEVET SINGLE LIGE OP TIL MIN FØDSELSDAG....