"TIL MIDDAG HOS": THOMAS EVERS AKA DANSEKONGEN

GENSYN MED BARNDOMSVENINDE + MIN MORMORS GRAVSTED

Hello Beauties! I aften er det endelig tid til at se afsnit 2 af mit program på DR3 “Irina – En Diva Vender Hjem”. Både afsnit 1 og afsnit 2 kan også ses online HER. I aftenens afsnit sker der RIGTIG mange ting. Vi var jo afsted i en uge, som var pakket med oplevelser og delt op i 4 afsnit. Jeg skal nemlig både ses med min gamle bedste veninde Olga, som basically var min twin dengang og vi lavede alt sammen. Hende har jeg ikke set i 20 år. Der bliver også sunget i dette afsnit, heh.

img_0532

img_0691MAC LÆBESTIFT #WHIRL: HER  •  MAC LÆBEBLYANT #WHIRL: HER  •  KJOLE: HER

17192391_1301919573225741_3077814398247548358_o“IRINA – EN DIVA VENDER HJEM” KL. 22.00 I AFTEN PÅ DR3 OG ONLINE HER

Vi skal også besøge den store mad bazar, hvor vi meget ofte var dengang, og hvor min mormor tit tog mig med. Hendes gravsted skal vi nemlig også besøge… og det er jo selvfølgelig… ja…  I ved hvordan den slags er. Men udover det, er der en masse karaoke i dette afsnit, for det er altså meget populært i Ukraine, hvilket jeg altså også synes vi skal få noget mere af i Danmark – it’s so much fun! Og en masse mad and emotions! Ja, MAD og EMOTIONS.. altså 2 meget ukrainske ting, heh!

img_0653

img_0732

img_0753 Følg med i min hverdag på Instagram/Snapchat: @irinathediva

   

9 kommentarer

 • Louise

  Hvor er den der lækre fur jakke fra ?? 😍

  Og hvor du fantastisk sej og inspirerende

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er jakken fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Peter Z Ravn

  Det var så fedt at se dig og Olga stadig havde kemi sammen. Hun virker rigtig sej! 🙂
  Tænkte på om i har holdt kontakten siden i mødtes?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Irina the Diva

   Ja det har vi og jeg har inviteret hende på besøg til Danmark 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ate

  Kære Irina.
  Jeg har kun et flygtigt og begrænset lille kendskab til din blog og instaprofil. Men jeg har nu set dig i “Til middag hos” og i “Irina vender hjem”. Det indtryk jeg har fået af dig via tv, er utroligt positivt.
  Du virker som et meget behageligt og godt menneske, og meget reflekterende,- og det er interessant at høre om din ukrainske baggrund.
  Til slut vil jeg blot sige at du er en meget smuk kvinde, også uden make-up 😉 Jeg forestiller mig at make-up og skønhed betyder meget for dig, og også ift. dit arbejde med din blog osv. Og jeg kan se at det betyder meget for dig at din make-up den sidder perfekt, det er der naturligvis intet galt i.. og jeg skal ikke blande mig, vil bare pointere at du slet slet ikke behøver så mange skønhedsprodukter for at smuk ud. Man ser dig med mindre make-up på i Ukraine, og du ser meget fin ud alligevel.
  Udsendelsen på DR er rigtig god. God dag til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Det er så fint at få indblik i hvor svært det må ha’ været at starte forfra i et nyt land når man kun var ti år gammel og ikke forstod hvorfor alting skete som det skete. Du er kommet rigtigt langt og der er noget rigtigt i det med at af modgang bli’r man stærk. Så også lige hvordan du hjalp Petra i går – du er altså en sej kvinde, Irina 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Hej seje, søde, fantastiske og smukke Irina… linket til kjolen virker ikke… Er det fordi den er udsolgt nu så?
  Knus og kram Mille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Super godt afsnit 👍🏼 Første var godt – men det her endnu bedre 🙂 glæder mig allerede til næste afsnit :p

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"TIL MIDDAG HOS": THOMAS EVERS AKA DANSEKONGEN