CUTE BOOZT BABYSTUFF: 20% RABATKODE IDAG

ER DET IKKE BARE NEMMERE AT VÆRE TYND…?!

reklame-links

sa%c2%a6t-irig-macCÉLINE SOLBRILLER: HER  |  SORT CROP TOP + NEDERDEL: HER

Hey Beauties! Sommeren og den famøse bikini-sæson er lige rundt om hjørnet og nogle ladies derude er måske ved at blive lidt mere kropsbevidste og lever af gulerødder og selleristænger. Jeg har ytret min fremgangsmåde, mht. forhold til mad og mine issues med min krop, en del gange herinde før. Især det sidste år er jeg heeeeelt afslappet med det hele, men jeg er også stor fan af at spise det som giver mig næring og energi (i stedet for hovedpine) og holder mig igang, men jeg skal også have min kage og chokolade når jeg har lyst. Jeg er faktisk ifølge mit BMI på grænsen til at være overvægtig… OH YES! Det vælger jeg altså, at se bort fra for jeg synes jeg ser normal ud.  Jeg vejer mig ikke mere, men jeg ved nogenlunde hvor jeg er… jeg dømmer efter hvordan jeg har det, og hvad jeg kan se i spejlet. Men altså… vi ved jo alle godt hvor selvkritiske, vi kvinder kan være…. yes, we are bad! Hvis jeg gik efter et bestemt tal på vægten, så vil jeg simpelthen obsesse for meget over det, hvilket jeg også gjorde da jeg skøjtede og vejede mig selv hver dag. Det virker måske fint for nogle at gøre det på den måde, men slet ikke for mig. Mine råd til jer er dem, som jeg selv har afprøvet og som virker for mig, uden at jeg synes, at mad eller mit udseende fylder for meget i mit hoved. Jeg har nemlig i mine teenageår været fuldstændig forskruet mht. hvad jeg spiser og følte jo, at jeg tog på af det rene luft, men faktisk var mit stofskifte super lavt dengang, fordi jeg ikke spiste ofte nok. Nu om dage spiser jeg små måltider og snacks hver 1-2 timer i løbet af dagen, og mit stofskifte kører bare derudad på højtryk. Jeg spiser det, som gør mig godt derhjemme og jeg spiser hvad jeg nu har lyst til når jeg er ude, så der er lidt balance i det og det fungerer perfekt. Min personlige mening er, to be honest, at man ikke bør tænke, nu skal jeg tabe mig et bestemt antal kg på en måned til sommer, men mere det her med… hvad skal jeg spise, for at vedligeholde energi, få vitaminer, sund glød, blive mæt etc, og så ændre sin livsstil efter det, så man generelt har denne her tankegang, at man plejer sin krop i stedet. På den måde er det hellere ikke så hårdt, og især hvis man sætter sig lidt ind i hvad der er godt.

Nogle af jer har måske set Petra Nagels nye program “Petra elsker sig selv” på DR3. Jeg er nemlig med i det afsnit af programmet, som bliver sendt den 25. april, men mere om det senere. Petra havde klart brug for at få boostet hendes selvtillid and I did my best (selvom jeg er blogger, høhøhø). Man kan nemlig også, som hun nævner i et interview, få lidt for meget af alt det perfekte på de sociale medier. Dog vil jeg ikke mene, at det kun er bloggere, for alle er jo basically på de sociale medier idag og vi vil oftest gerne vise de gode ting frem. Hvis man begynder at sammenligne sit rigtige liv med andres nogenlunde iscenesatte liv på IG, så kan det gå galt, når man i forvejen døjer med lavt selvværd. Jeg tror lidt, at det er det, som Petra mener i interviewet. Jeg kan ikke give alle den magiske formel, for det er en individuel rejse for alle.

Dagligt kan selv de små ting hjælpe lidt på at booste os selv. Jeg kunne have sænket skuldrene på dette billede, ikke smilt, ikke børstet mit hår og taget et outfit på, som jeg ikke følte mig godt tilpas i… what I am trying to say is, at man kan få sig selv til at have det godt ved at gøre helt simple ting. Hvis jeg dengang jeg var 20, så et billede af mig selv idag, så ville jeg sige NEJ NEJ NEJ, der skal mindst ryge 15kg og dengang troede jeg, at jeg skulle veje et bestemt tal, før jeg kunne have det godt med mig selv. Men dengang skammede jeg mig også over, at jeg ikke havde små bryster og drømte om at få dem opereret mindre, så ingen kiggede på dem – ja, jeg var meget forskruet over alt ved min krop. Alt ved mig var forkert, og det måtte bare være så fedt, at være tynd, tænkte jeg – de piger må have det mest perfekte liv uden problemer. Det tog mange år før jeg fandt ud af, at jeg ikke kommer til at vågne en dag og veje 45kg og have små bryster igen… og jeg fandt da også ud af, at jeg ikke behøvede det. Det var urealistisk og unødvendigt for mig. Jeg får da et boost af glæde og selvtillid, når jeg shiner mig helt op til rød løber eller whatever, men jeg er også vild med at gå hjemme med skæv knold, oversized T-shirt og hvis bumsecreme i hele hovedet… ja, det bliver jeg nødt til at poste et billede af også snart, for man skal sku huske at være real også, men det har I nok set masser af gang på min Snapchat, hvor jeg faktisk super sjældent har makeup på eller er soigneret. Det er det der med at have realistiske forventninger til sig selv og sin hverdag. For at citere The Cranberries “This is not Hollywood…”, selvom vi leger det sommetider, so lets just relax. xx

Følg med i min hverdag på Snap + Insta: @irinathediva

   

1 kommentar

  • Kille

    Du så skide sej irina!! Man bliv ved ikke stop eller kig tilbage. Elsker dig og din lille familie x kille

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CUTE BOOZT BABYSTUFF: 20% RABATKODE IDAG