ALLESSIA BLIVER 2 ÅR IDAG...

STJÆL STILEN: KYLIE JENNER NUDE KJOLE PÅ BUDGET

affiliate

Hey Beauties! Jeg er helt tilfældigt stødt på en masse lækre styles som der er 50% rabat på idag hos Missguided.com. Deriblandt fandt jeg denne kjole, som jeg kunne genkende fra Kylie Jenners Insta og så koster den endda kun 100kr med rabatkoden: goodtimes. Rabatkoden giver som sagt 50% og gælder på disse styles.

kyl •  SHOP KJOLEN → MISSGUIDED SLINKY CUT OUT ELBOW DRESS: HER  •

xx

   

1 kommentar

  • Birgitte

    Hej Irina. Bare lige for at få det på det rene! #Howto.. Hvordan er det heeeelt præcis du gør, når du skal bære sådan en kjole eller bluse (som jeg kan se du også ofte har på).. jeg tænker barm? Er det her du bruger dit tape-trick eller bruger du en speciel bh eller patches? Jeg er selv typen der er godt udstyret frontalt 🙃 men det gør det ofte svært med disse typer kjoler/bluser..

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALLESSIA BLIVER 2 ÅR IDAG...