VI GJORDE DET ENDELIG...

KUN IDAG: BOOZT FAVORITTER + 20% RABATKODE

affiliate

Hey Beauties! Boozt.com har idag en ekstra lækker 20% rabatkode, som gælder udvalgte nyheder og udsalgsitems. Jeg har valgt mine favoritter til jer for lidt inspo, men der er en masse mere af Ganni, Day Birger, Cheap Monday osv.


KUN IDAG: 20% RABATNYHEDER + UDSALG MED KODEN NOW20 (køb for min. 899kr)


boo201. FREE|QUENT Strik: HER  2. Ganni Solbriller: HER  3. Rebecca Minkoff Zip Bag: HER  4. Ganni Rib Shirt: HER  5. Minimum Camo Jakke: HER  6. Ganni Bikini: HER  7. Ichi Body: HER  8. Ganni “Space Cowboy” Sweatshirt: HER  9. Bianco Laced Up Boot: HER  10. Day Birger Et Mikkelsen Makeup Bag: HER

xx

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VI GJORDE DET ENDELIG...