STJÆL STILEN: KHLOE KARDASHIAN I ADIDAS

ALLESSIAS VACCINATION IDAG + EKSEM UPDATE

la%c2%a6gig-macHey Darlings! Tidligere idag tog vi fri fra alt og var hos lægen af flere grunde, for Allessia skulle have hendes vaccination og vi skulle spørge ad mht. hendes eksem og evt. allergitest. Siden mit sidste indlæg ang. hendes eksem, er det faktisk blevet en hel del bedre, for den creme som jeg bruger nu, fungerer super godt + der er bare mere sol nu og det hjælper jo altid, når vejret ikke er så hård ved huden. Hun har det de klassiske steder bag knæet og ved håndleddet, samt nakken. Vi fik at vide hos lægen, at de altså ikke kan teste hende for allergi, da hun stadig er for lille og at det lignede typisk børneeksem og jeg må indrømme, at det i de her dage også det som jeg selv kan se. Jeg tror at hendes kost trods alt kan gøre en del, når hun har de slemme perioder, men jeg glæder mig til det bliver varmere for hun får det altid markant bedre, så snart solen begynder at titte frem. Lige nu har hun det fint og klør sig slet ikke, så længe jeg smører hende ind i creme og der tror jeg bare man er nødt til at finde den creme der virker for én, og det tog mig godt nok længe, heh. Hun vidste med det samme hvad der skulle ske hos lægen og var ikke tilfreds, heh. Det var heldigvis kun et stik og hold nu op, hvor er hun stærk… vi skulle begge holde hende denne gang. Selvom det er hårdt og hun begyndte at græde, så er jeg altså fortaler for at man vaccinerer sine børn. Det var meget hurtigt overstået og man kender efterhånden rutinen efter vaccination (hvor jeg første gang, nærmest græd på vej derfra, imens hun også græd) og 10 sek. efter græd hun ikke længere. Bamse, klud, lidt at drikke, lidt snacks… og så trillede vi 3 en lang tur langs søerne og så videre mod Torvehallerne, hvor vi købte en masse frugt og grønt, jagtede duerne og fik noget kaffe og bagerstuff. Hun har ikke haft feber denne gang efter vaccinationen, men fik en lang lur udenfor, imens vi gik og har været frisk herefter. Jeg kan mærke på mig selv, jeg er SÅ meget mere afslappet når hendes eksem bare er tør hud. Det begyndte virkelig at dræne mig mentalt, men efter denne lange kamp så er det rart at man ved hvad der virker på éns guldklump, så man kan gøre noget ved det. For os er det dødehavssalt babybadet (KRAES, som jeg har nævnt før) ca. 2 gange om ugen og fed vandbaseret creme i evt. flere lag inden sengetid. Og det er helt vildt hvordan det næsten kan gå helt væk fra den ene dag til den anden. Jeg kunne overveje at bestille en spontan rejse til os 3 til et varmt sted, hvor man ikke skal flyve så langt, heh… men for at bade på stranden, spise fisk og frugt og få lidt sol  asap. Er der måske nogle af jer, der kan give mig idéer til hvad vi skal kigge på af steder? xx

Følg med i min hverdag på Snapchat: irinathediva

   

14 kommentarer

 • Mig

  Hvorfor prøver i ikke at tage et sted hen ved det døde hav? Døjer selv med eksem og det døde hav er simpelthen så fantastisk imod eksem eller phoresis.

  Apollo har vidst nogle rejser:
  http://www.apollorejser.dk/rejser/asien/jordan/det-dode-hav

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MOL&B

  Kære Irina <3
  Jeg vil først lige sige, at du er fantastisk. Jeg har fuldt dig lige siden jeg så dig på skærmen første gang i fristet – og jeg var kæmpe fan af din personlighed. Og udseende!
  Du gør det så godt, som mor <3 Jeg er meget inspireret!
  Til sagen. Eksemen..
  I skal have fat i hybenkerneolie! MOL&B har udviklet en serie, hvor hybenkerneolien spiller en stor rolle. Deres Body & Face Oil er er mirakelmiddel. Det har hjulpet så mange små børn med eksem, og det kan være at det også hjælper lille A.
  Jeg vil gerne sende jer en flaske, sådan så I kan prøve det. Og jeg vil også meget gerne fortælle dig mere om produktet.
  <3 God weekend til din dejlige lille familie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Irina the Diva

   Mange tak for de søde ord Maja.

   Den olie har jeg ikke hørt om før… måske jeg kan prøve.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Din datter er for lille til at kunne blive allergitestet. Jeg ville også anbefale et besøg hos børnelæge. Det skal min pige som også lider af eksem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Barcelona! Der skulle være super varmt og lækkert lige nu 👌🏼☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Hvilken vaccination drejede det sig om?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Får hun alm. mælk?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Har hun været forbi en børnelæge? Min datter blev udredt som knap 2-årig – hun havde eksem, fordøjelsesproblemer og en række andre symptomer, som vækkede mistanke om allergi. Udredningen viste en specifik og ufarlig årsag, som var let at behandle. Små børn har ofte andre symptomkomplekser end voksne, og det kan være gavnligt at få en specialist ind over. God bedring!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Hvor lang tid vil I flyve? Dubai er lækkert og kan klares direkte på 6 timer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hvilken vaccine har hun fået? Jeg har en dreng på næsten 2 og mener ikke de skal have en som 2 årig?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Hvilken vaccination er det man får som 2 årig? Mener da først min søn skal vaccineres som 4 årig igen?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Irina the Diva

   Det var 1,5-års vi er lidt forsinket med… den næste er 4 års ja…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Malta er klart et lækkert sted her i foråret. Lækre strande, og temperaturer omkring 22°. Kan varmt anbefales.
  Portugal er også et god bud, med gode strande og lækkert solskin. Begge steder har en flyvetid på ca 3 timer, hvilket jo ikke er meget.
  Held og lykke med hendes eksem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Irina the Diva

   Tak for tip… ja Portugal har jeg været før, men lige nu er der ikke heeelt varmt nok endnu måske. Tjekker lige Malta 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STJÆL STILEN: KHLOE KARDASHIAN I ADIDAS