JEG VAR SÅ DESPERAT...

VIDEO: JEG SPISER UKRAINSKE SNACKS

• FØLG MED I ALL THE FUN PÅ MIN YOUTUBE KANAL HER: IRINA OLSEN 

Hey Hunnies! Jeg har set en del af de her eating show videoer på YouTube… eller mukbang som man kalder dem. De er meget populære i Japan og der er bare noget ved det, I don’t know! Jeg ville også gerne prøve! Jeg har fundet en butik i København (EuroDeli hedder den), som importerer madvarer fra Ukraine, Rusland, Bulgarien etc. og her i videoen fortæller jeg om de snacks som vi spiser til dessert til teen i Ukraine. Food of my childhood. xx

   

6 kommentarer

 • Karina

  Solsikke halva er den bedste:)..
  Det bare dyrt at få leveret noget fra den butik, jeg bor for langt væk…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Vi har det også , og det smager sindsyg godt og ja man kan få forskellige smag mmm <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amy

  Ååhhhh jeg elsker også halva !!! Vi har det nemlig også i Bosnien.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte

  Min kæreste er halv russer, og hans mor har altid det der halva derhjemme og det smager såååå godt. Ved faktisk ikke hvad det russiske navn er for det, og det kan også godt være det er en lille smule anderledes end det ukrainske, men det er i hvert fald vildt lækkert!
  Hvor køber du det henne i Danmark? Det er blevet en af mine absolut yndlings snacks!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Irina the Diva

   Det hedder halva på begge dele 🙂

   En butik der hedder EuroDeli, ma kan google den… de har alt, yas

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte

   Ej hvor fedt, tak! Det skal prøves 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG VAR SÅ DESPERAT...