LOS ANGELES: HOLLYWOOD DRØMME + JETLAGANGST

NELLY FUND: OVERSIZE HOODIES + CORSET (20% RABATKODE)

affiliate 

Hey Beauties! I am back in Denmark og inden jeg smider flere billeder op fra turen, vil jeg da lige dele denne 20% rabatkode til Nelly.com med jer. Jeg har fundet mine faves til jer her, som er totally L.A. – style og især mange af jer har efterspurgt oversized hoodies, så here you go… happy shopping!


20% RABAT MED KODEN SPRING20 (T.O.M. 28. FEBRUAR + NOGLE BRANDS UNDTAGET)


cyhcy1. Cami Crepe Body: HER  2. Corset Waist Bodysuit (sort): HER  3. Corset Waist Bodysuit (hvid): HER  4. Velvet Cross Strap Body: HER  5. Light Mesh Top: HER  6. Oversized Sweat: HER  7. Rosa Oversized Hoodie: HER  8. Brun Oversized Hoodie: HER  9. Cami Crepe Jumpsuit: HER

xx

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOS ANGELES: HOLLYWOOD DRØMME + JETLAGANGST