ALLESSIAS EKSEM OG MINE SØVNLØSE NÆTTER...

INDEN JEG FØDTE ALLESSIA FOR 2 ÅR SIDEN…

hjlla%c2%a6ig-macHey Hunnies! Allessia bliver 2 år næste måned og jeg fanger mig selv i at kigge på gamle billeder lidt oftere… nok fordi jeg ikke kan fatte, at hun allerede bliver 2 år. Jeg har da lige født hende! How life has changed… her sidder jeg nu med de største rander under øjnene imens både opvaskemaskinen og vaskemaskinen kører på højtryk, og føler mig som det heldigste menneske fordi vi har Allessia i vores liv. Jeg kan se flere og flere venner og bekendte får børn rundt omkring og jeg var typen der også tænkte “ok, endnu en babyopdatering på Facebook” eller “kan du gøre noget for at få dint barn til ikke at skrige” i bussen, men jeg tænker altså helt anderledes nu og jeg jubler ved hver graviditetsnyhed på FB, haha. ALT ændrer sig med et barn og man tror man kan forestille sig det – men det kan man ikke! Jeg husker tydeligt da vi tog det hele billede på min mors altan (jeg fødte ca. ugen efter), hvor jeg lige skulle prøve hospitalskjolen. Jeg har gemt kjolen som minde, selvom den var helt revet i stykker efter de 3 dage, som det tog mig at få hende til verden. Hun er bare DET BEDSTE… jer der har børn kender jo det med, at når man krammer dem, så har man ikke lyst til at give slip nogensinde, fordi man bare har så meget kærlighed til sin guldklump. Jeg stødte på det her billede og tænkte at jeg ville dele det med jer, og inden jeg bliver alt for sentimental så runder jeg bare af her, heh. Hvor går det hele dog hurtigt, remember to enjoy life. #mommylife

Hvis I ikke har læst min fødseslberetning, så kan det hele læses i disse 3 indlæg her:

1. ♡ MIN FØDSELSHISTORIE DEL 1: VEERNE GÅR I GANG…!

2. MIN FØDSELSHISTORIE DEL 2: PÅ HOSPITALET I 3 DØGN…!

3 . MIN FØDSELSHISTORIE DEL 3: BARSELSGANGEN OG DE FØRSTE DAGE HJEMME…!!!

xx

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALLESSIAS EKSEM OG MINE SØVNLØSE NÆTTER...