ER DET HER NORMALT? SKAL ALLESSIAS STADIG BRUGE SUT?

BOOZT FUND: EXTRA 15% RABATKODE PÅ SALE

affiliate

Hey Beauties! Det er søndag, hvilket betyder at der er tid til lidt onlineshopping og Boozt.com har en super god rabatkode på 15% oveni udsalget. Meget er i forvejen sat ned op til 50%, så dvs. man får eks. 50% rabat + 15% rabat oveni med denne her kode. Jeg venter ofte med at shoppe til der er de her kode rabatkoder, og samler en del på min ønskeliste, så jeg har det klar, så de fleste af de her faves er fra min ønskeliste derinde. Happy shopping…


KUN IDAG D. 5. FEB PÅ BOOZT.COM: 15% RABAT PÅ SALE MED KODEN EXTRASALE VED KØB OVER 999KR.


untitled-11. REBECCA MINKOFF T-SHIRT: HER  2. MARLIES DEKKERS BH (OP TIL F-SKÅL): HER  3. BY MALENE BIRGER LILLE TASKE: HER  4. 2ND DAY STRIK: HER  5. CALVIN KLEIN LEGGINGS: HER  6. TIGER OF SWEDEN FRAKKE: HER  7. LIBERTINE NEDERDEL: HER  8. GANNI MESH BLUSE: HER  9. BY MALENE BIRGER TASKE: HER  10. TOMMY HILFIGER BÆLTE: HER  11. BILLI BI BOOTS: HER  12. TRUSSARDI MINI BAG: HER

xx

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ER DET HER NORMALT? SKAL ALLESSIAS STADIG BRUGE SUT?