VIDEO: JEG SPISER UKRAINSKE SNACKS

BOOZT BUDGETFUND (4 FOR 3): STJÆL STILEN – GIGI HADID

affiliate

Hey Beauties! Med lidt inspo fra Gigi Hadids street style, har jeg fundet lækre sager til jer fra Boozt, der har 4 for 3 idag. Dvs. man køber 4 varer derinde, men betaler kun for 3. En del af de lækre items er allerede sat ned, så man sparer rigtig godt på det. Leveringen er gratis… god søndagsshopping!


KUN IDAG: 4 FOR 3 HOS BOOZT.DK MED DEN BILLIGSTE GRATIS


rfghRAY-BAN LARGE AVIATOR: HER   ||  GUESS SATCHEL: HER   ||  WON HUNDRED SHEER BODY: HER   ||  ONLY FAUX LEATHER JACKET: HER   ||  DAY BIRGER KEYCHAIN: HER   ||  FREEQUENT BUKSER: HER   ||  CHANTELLE BH: HER   ||  CARVELA SKO: HER

xx

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO: JEG SPISER UKRAINSKE SNACKS