ALLESSIAS EKSEM ER PLUDSELIG VÆK...?!

ASOS FUND: SPORTY HVERDAGSSTIL LIKE KYLIE JENNER

sponsoreret

Hey Beauties! Jeg har lidt inspo fra Kylie Jenners sporty look til jer idag og fave Asos fund (de har op til 60% på sko derinde lige nu, by the way). Jeg føler, at det eneste jeg har lyst til at gå i for tiden er sportswear…

kyl1. NYX COSMIC METALS LIP CREAM: HER  2. ADIDAS ORIGINALS SUPERSTAR UNISEX TRAINERS: HER  3. DENIM RIPPED JACKET: HER  4. NIKE AIR MAX 90 PREMIUM TRAINERS: HER  5. BONED LACE UP CORSET: HER  6. ADIDAS T-SHIRT: HER  7. NIKE SWEATPANTS + SWEATSHIRT: HER  + HER

xx

   

1 kommentar

  • Emma

    Laver du ikke snart et indlæg omkring badetøj :). Sådan noget Kardashian-lignende, sorte plain badedrager med dyb ryg, fede bikiner osv. Og gerne hvor man kan købe, uden at det skal shippes fra USA (hvor AAALT det fede badetøj er.. suk). Elsker dine tøjindlæg! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALLESSIAS EKSEM ER PLUDSELIG VÆK...?!