VI TAGER AFSTED TIL...

ASOS FUND: LACE UP CORSET TREND

sponsoreret

Hey Beauties! Corset trenden is here to stay og jeg er vild med det! Jeg har fundet mine favoritter fra Asos.com her, som man nemt kan mixe med sit eget tøj. Jeg bruger dem over T-shirts, hoodies og kjoler…

hb1. Boohoo Velvet Corset Top: HER  2. ASOS Corset T-Shirt Dress: HER  3. Lovestrength Roxy Lace Up Suede Corset Belt: HER  4. ASOS Corset Waist Midi Dress: HER  5. ASOS Denim Corset Belt: HER  6. PrettyLittleThing Boned Lace Up Corset: HER  7. ASOS Midi T-Shirt Dress with Corset Detail: HER  8. Reclaimed Vintage T-Shirt Dress W/ Corset: HER

xx

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VI TAGER AFSTED TIL...