DET VAR MENINGEN, AT VI SKULLE BLIVE GIFT...

ASOS: 20% RABAT – SPORTY HVERDAGSLOOK

sponsoreret

Hey Darlings! Jeg er all about sportswear for tiden og glæder mig helt vildt til det bliver varmere, så jeg bare kan gå i sneaks, kjoler og caps… okay og oversized hoodies! Jeg elsker bare, at jeg kan slippe afsted med at være mommy trendy på den måde… Asos.com har 20% rabat på bl.a. de her lækre sager lige nu! Happy shopping!

untitled-11. adidas Originals Oversized Sweatshirt With Trefoil Logo: HER  2. River Island Leather Look Cap: HER  3. Calvin Klein Modern Cotton Bralette + Brief: HER + HER  4. Calvin Klein Seamless Logo Pant: HER  5. Jaded London Tall Long Sleeve Rock Tee: HER  6. adidas Originals Three Stripe Maxi Dress: HER  7. Puma Logo Top: HER  8. adidas Originals Unisex Superstar White & Black Trainers: HER

xx

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET VAR MENINGEN, AT VI SKULLE BLIVE GIFT...