ASOS FUND: KHAKI + CAMO VIBES

SKINNY COFFEE: KAFFE MED MATCHA, SOM GIVER ENERGI!

sponsoreret af Ortte

Hello Darlings! Hvis I kan huske, så testede jeg Ortte Detox Tea for lidt tid siden og eftersom jeg har en udmærket kollektion af te og kaffe derhjemme, så ville jeg selvfølgelig også teste kaffen derfra. Den hedder Skinny Coffe – navnet er jeg måske ikke ligefrem fan af, for jeg har ikke planer om at blive skinny af at drikke kaffe og man bliver ikke bare mirakuløst skinny af at drikke kaffe, altså. Men noget som jeg er glad for hos Orrte produkter, er deres naturlige ingredienser.

billede-05-01-2017-18-20-07

img_7208ig-macJeg drikker kaffe hver dag og jeg kan honestly ikke klare mig uden, I really need it. Skinny Coffee fra Örtte er ligesom almindelig instant kaffe og jeg bruger ca. 1-2 spsk. pr. gang. Smagen er lidt sødere en almindelig kaffe vil jeg mene, og jeg synes den smager virkelig godt pga. den økologiske brasilianske kaffe. Jeg drikker min med komælk eller havremælk.

Noget som er interessant og spændende for mig i denne kaffe, er ingredienserne: hvedegræs, spirulina og chlorella. Chlorella har et højt proteinindhold samt mange vitaminer, mineraler og sunde fedtsyrer. Det kan også fjerne skadelige stoffer i kroppen ved dets udrensende virkning. Spirulina ekstrakt fremmer et sundt helbred og styrker kroppens forsvar. Det har en høj næringsværdi, er rig på antioxidanter og indeholder naturligt jern, klorofyl, mange vitaminer, thiamin og gammalinolensyre. Jeg prøver det seneste halve år at tilpasse mig en sundere kost, på den måde, at jeg undersøger hvad jeg skal tilsætte eller erstatte, prøver at spise mere plantebaseret og gør så meget som jeg kan for at indtage det, som giver mig mere energi og holder mit hoved klart. Spirulina og chlorella er noget som jeg ofte er stødt på i den sammenhæng og hvis jeg kan få det i min morgenkaffe, uden at tage det som ekstra tilskud… well, that makes me happy!

img_7214ig-macJeg er ikke ude på at tabe mig, men jeg har forsøgt alle slankekure tror jeg, dengang jeg skøjtede og har en del erfaring der. Jeg har før prøvet appetitnedsættende midler og jeg ved, at den slags faktisk virker, MEN… ikke at spise er altså ikke vejen frem, vel?! Vi er her måske ude i, hvis man er svært overvægtig og man fra lægen har fået anbefalet at man for helbredets skyld må passe på, så tænker jeg at denne kaffe også kan være et lille skub, da den nemlig kan virke appetitnedsættende og øge stofskiftet. Jeg drikker 1-2 kopper morgen/formiddag og Skinny Coffee fra Örtte siges at øge energiniveauet og reducere oppustethed og det er altså 2 ting, som jeg gerne takker ja til. Med ingredienser som økologisk kaffe fra Brasilien og 100% rent Matcha-pulver (antioxidanter) får man et energiboost, samt en overraskende velsmagende kaffe til at starte dagen på. Jeg må indrømme, at jeg ikke ville synes, at denne kaffe var noget for mig inden jeg læste ingredienslisten ordentligt og inden jeg smagte den. Ja, jeg blev overrasket. I kan se et bredt udvalg af detox te og kaffe og mange flere skønne produkter fra Örtte og finde det, som passer bedst til jer.

img_7216ig-mac

img_7219ig-macxx

   

18 kommentarer

 • Det skal prøves på arbejde. Har hørt meget om matcha. Måske en god ide til kaffeautomater i virksomheder …

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anika

  Hej Irina, Undskyld jeg lige skrive her men har ledt efter din video hvor du fortalte hvilke olier du brugte til din mave da du var gravid, som var super god. Men jeg kan simpelthen ikke finde den, kan du fortælle hvad den hedder og hvor den kan købes? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • N

  Til Louise – Hvordan kan det nogensinde blive Irinas ansvar at du har eller føler et dårligt selvværd..? Og ud fra et indlæg om kaffe ? Måske skulle du læse indlægget om selvværd fra d.8 januar… Og ja tage lidt ansvar i stedet for at ligge det over på andre ??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Undskyld mig, men det går mig på, at du hele tiden skriver at du ikke vil være skinny, du har deller osv. Det har du ikke, og du giver mig så dårlig selvtillid, for hvis du er tyk, hvad er jeg så?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Irina the Diva

   Jeg har ikke skrevet at jeg har deller her… men jeg HAR fedt og hudrolls på kroppen og det er helt normalt at have. Jeg er ikke skinny i den forstand, at jeg er høj og model-bygget, hvis det giver mening…

   Men det jeg egentlig mener her, er at jeg ikke drikker kaffen, for at tabe mig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hvor køber du den henne? SKAL man købe den online eller kan man finde en helsekostbutik? ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Jeg er også rigtig interesseret i koffein indholdet 🙂
  Jeg amme nemlig og drikker maaaaange kopper kaffe (koffeinfri) om dagen, så er lidt i tvivl om jeg burde prøve den eller ej 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Irina the Diva

   Jeg vil umiddelbart sige, at jeg ikke vil anbefale den til ammende…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hvordan med koffein, er der meget i af det, eller kan den evt. fås koffeinfri? 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • E

  Virkelig fin bluse! Hvor er den fra? ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Irina the Diva

   AliExpress… må lige grave linket frem på et tidspunkt, når jeg har hele sættet med. Der er også bukser til 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kate

   Okay, kan man bruge mælk i kaffen? ej okay, mærkeligt og spørge om:P men tænkte bare om det kunne gå med alle de gode vitaminer osv der er i. jeg er nemlig ikke så meget til sort kaffe bare 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Irina the Diva

   Jeg drikker det kun med mælk 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malikah

  Jeg er lidt nysgerrig efter at vide hvor den butik du snappet fra i dag ligger? Helsesam hed den det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Irina the Diva

   Helsekram, der ligger en ved HBG på Vesterbrogade og jeg ved der også var en i Fields sidst jeg var der 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malikah

   Tusind tak:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kate

   Jeg har søgt på nettet og man kan også få en masse andre gode sager som The men det koster alligevel 200 kr derinde jeg har set det? 😳❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ASOS FUND: KHAKI + CAMO VIBES