GRÆNSEOVERSKRIDENDE OPTAGELSER MED PETRA FOR DR3...

SHOP HER: BEAUTY ROOM FUND TIL HJEMMET + 50% RABAT

affiliate

Hey Beauties! Jeg drømmer stadig om at redekorere hele vores lejlighed, eller jeg drømmer faktisk om en 5-6 værelses, så jeg endelig kan få plads til det hele. Jeg har så mange ting til hjemmet gemt på mine ønskeliste på adskillige hjemmesider og her er nogle af mine favoritter fra Ellos.dk og AliExpress.com til lidt inspiration, og en lille follow op til mit forrige beauty-room indlæg. Der er endda en god rabatkode med 50% extra rabat hos Ellos… happy shopping!


ELLOS: 50% ekstra rabat på UDSALGET med koden 355410 t.o.m. 22. januar 2017. Kan ikke kombineres med andre tilbud og varer mærket med ”Ingen rabat” eller ”Kampagnepris”.


untitled-11. Messing Boks: HER  2. “Mary” Vase: HER  3. Macaroon Plate: HER  4. Bordlampe: HER  5. Spejl: HER  6. “Love” Vase: HER  7. Lyskæde: HER  8. Chantal Pudebetræk: HER  9. Bakkebord: HER 10. Makeup Organizer: HER 11. Velvet Jewelry Case: HER  12. Crystal Candle Holder: HER

xx

   

7 kommentarer

 • Nicoline Sofie

  Hej Irina. Jeg vil lige høre hvor dit marmor iphone cover er fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja Gade

  Hej Irina,

  Jeg har ikke kunne finde det nogle steder – Men HVOR har du den taske/clutch fra, som du viste på din snap forleden dag?

  Der var vist et mærke inden i – “Fur without fur” ish’! Virkelig lækker! 🙂

  Hilsen Tanja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hej Irina. Random spørgsmål, men hvor har du købt din kalender/planner? 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malou

  Hej Irina! Det ville være mega dejligt hvis du kunne fortælle lidt om dine erfaringer med AliExpress? Jeg har nemlig aldrig købt noget der fra, og kender ikke helt hjemmesiden. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Irina the Diva

   Hej Malou. Det er faktisk meget ligetil. Den er lidt ligesom eBay, men der er et endnu bedre udvalg at varer, synes jeg. Jeg bruger både App’en og online. Fragten er oftest gratis (det plejer at stå der) og man kan endda læse andres anmeldelser inden køb. Jeg shopper derinde hver dag, hehe…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malou

   Okay tusind tak! Efter at have set din kommentar har jeg også været inde og købe lidt! Kan godt se man kan blive afhængig af den hjemmeside! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GRÆNSEOVERSKRIDENDE OPTAGELSER MED PETRA FOR DR3...