VIDEO MED VICTORIA: KYLIE JENNERS "HOLIDAY COLLECTION" + SWATCHES

NELLY FUND: KØB 3 BETAL FOR 2 PÅ ALT FINAL SALE

affiliate

Hey Beauties! Nelly.com har indtil i morgen 3 for 2 på hele udsalget med koden her. Dvs. man får 3 varer og betaler kun for 2. Udsalget lukker lige om lidt, så det er altså nu. Jeg har lige bestilt 2 par lækre støvler derinde og en bomber. Det er jo nærmest gratis med koden her… det bliver i hvert fald ikke billigere. Her er mine faves. Happy shopping!


3 FOR 2 på hele udsalget med koden: LASTCHANCE


hb1. Structured Glam Bodysuit: HER  2. Studded Pointy Boot: HER  3. Bomber jacket: HER  4. Highneck Dress: HER  5. Fitted Western Shirt. HER  6. Camo Print Bag: HER  7. Marbellous iPhone 6/6S Case: HER  8. Halter Soft Bralette: HER  9. Lace Up Creeper: HER

xx

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO MED VICTORIA: KYLIE JENNERS "HOLIDAY COLLECTION" + SWATCHES