NY VIDEO: JEG FÅR BOTOX + LIP FILLERS

NELLY FUND: OP TIL 80% RABAT + 15% XTRA RABATKODE

affiliate

Hey Beauties! OK, Nelly giver det nærmest gratis væk nu med SALE op til 80% og jeg har fundet the best of the best (efter min mening) inden udsalget lukker om lidt. Jeg stødte også på denne bikini som virkelig ligner den lækre bikini, som Kylie havde på forleden… what are the odds?! Vil også anbefale den lækre BareMinerals makeup børste, som er sat ned med 50% og generelt er der en del gode fund og der altså 15% EXTRA rabat på alle partykjoler med koden her… happy shopping!


Extra 15% rabat på alle festkjoler på udsalget med koden PARTY indtil d. 08. januar


nly1. NLY MAXI SLIT DRESS: HER  2. BAREMINERALS SMOOTHING FACE BRUSH: HER  3. NLY JUMPSUIT: HER  4. GLAMOROUS BODY: HER  5. NLY TIGHTS: HER  6. NLY LONG HOOD ZIP SWEAT: HER  7. PIECES CROSS BODY BAG: HER  8. GLAMOROUS SHORT SLEEVE BODYCON: HER  9. NLY STRETCHY BOOT: HER 10. NLY BEACH STITCH ME UP PANTYHER + TOP: HER

xx

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NY VIDEO: JEG FÅR BOTOX + LIP FILLERS