NÅR MAN GRÆDER OVER FJOLLEDE TING... !

DENIM TREND: FISHNET, RIPPED JEANS + CHOKER

sponsoreret

Hey Beauties! Denim trenden hitter stort med ripped jeans med fishnet strømpebukser under og oversized jakker. Jeg er personligt også obsessed med denimchokers (den her koster kun 6 kr) og har her fundet mine faves fra Asos.com og et par andre steder. Der er desuden op til 70% clearance derinde og gratis retur til Danmark…

441. 2nd One Cut Jeans: HER 2. Boohoo Rip Jean: HER  3. Gucci Læderbælte: HER 4. ASOS Lace Up Heels: HER 5. Fishnet Stocking: HER  6. Tommy Hilfiger Flag Slider Sandals: HER  7. Denim Choker: HER  8. Jewelled Bag: HER  9. Calvin Klein Cap: HER 10. Criminal Damage Oversized Denim Jacket: HER

xx

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR MAN GRÆDER OVER FJOLLEDE TING... !