MIT NYTÅRSRANT 2016...

BOOZT 10% XTRA RABAT: NYT ÅR + NYE FUND TIL GARDEROBEN

affiliate

Hello darlings! Håber I kom godt ind i det nye år og tak til jer der fulgte med på Snapchat igår. Jeg sidder i øjeblikket og chiller fuldstændig med en kop te og Oreo-kiks og ser sæson 6 af “Vampire Diaries” (how I loved that show), som lige er kommet på Netflix. Jeg har også udnyttet de alt for gode tilbud på webshops i disse dage, så igår fik jeg faktisk shoppet en del og idag er der 10% ekstra rabat hos Boozt – vi kan jo alle godt lide at spare penge.


BOOZT.DK: EKSTRA 10% RABAT MED KODEN EXTRA10 (KØB FOR MIN. 499 KR) KUN IDAG


untitled-11. CALVIN KLEIN CREW NECK TRUE ICON: HER  2. DAY BIRGER ET MIKKELSEN DAY GWENETH CAMO BEAUTY BAG: HER  3. SECOND FEMALE KNIT: HER  4. DENIM & SUPPLY RALPH LAUREN V NECK TEE: HER  5. TOMMY HILFIGER 90S SHIRT: HER  6. CALVIN KLEIN WAISTBAND LEGGINGS: HER  7. GUESS BOOTIE: HER 8. REBECCA MINKOFF MICRO MOTO SATCHEL: HER  9. SOFIE SCHNOOR BOOT W. BUCKLES: HER  10. GANNI MESH BLOUSE: HER

xx

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIT NYTÅRSRANT 2016...