ALLESSIA ER I JULEHUMØR + GRINCH SNACKS "HOW TO"

SMUKKE NYTÅRSKJOLER FRA NELLY + 15% EXTRA RABAT

affiliate

Hey Beauties! Jeg kan alligevel ikke andet end at sidde på sofaen efter den spiste mængde julemad, så da jeg så, at Nelly.com havde det ekstra gode tilbud med 15% extra rabat på Nytårs-outfits, ville jeg da lige tippe jer om det. Ville ønske jeg havde ventet et par dage, for havde faktisk bestilt derfra med min søster for lidt tid siden. Hvis I skal have lækre rhinestone-chokers og smykker til kjolerne, så vil jeg anbefale, at I tjekker NA-KD.com for deres sale og lækre sager. Jeg har linket til den flotte choker og øreringene her, sammen med mine Nelly-faves…


15% EXTRA RABATUDVALGTE SALE-ITEMS MED KODEN NEWEVE (INDTIL D. 26/12)

Bestil med express hos Nelly inden d. 28/12 12.00 for levering inden nytår!


nly1. Wrap Maxi Dress: HER  2. Forever Unique Cher Dress: HER  3. Sparkle Decor Dress: HER  4. Double Circle Earring: HER  5. Satin Slit Gown: HER  6. Wide Rhinestone Choker: HER  7. River Island Shoeboot: HER 8. Velvet Night Dress: HER  9. Maxi Tie Strap Dress: HER  10. Cut-Out Velvet Dress: HER

xx

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALLESSIA ER I JULEHUMØR + GRINCH SNACKS "HOW TO"