Veet: Skånsom barbering og præcis styling til ansigt, bryn og hårlinje.

HELT ÆRLIGT, ALLESSIA… DET GJORDE DU IKKE?!

fullsizerender-8Eeeeeeej…. men altså! Lige når man tror, at man er sluppet af med den ene ting, så finder de på noget nyt, haha, er det ikke rigtigt?! To be honest, så er det nok til dels min skyld, for jeg plejer at bruge Libero Touch buksebleer til hende (vores fave) og de fungerer uden problemer, men vi var løbet tør for bleer og jeg købte dem, som jeg stødte på først, som bare ikke var en bukseble. Jeg synes så til gengæld, at de (alm. bleer) er nemmere at arbejde, når hun skal skiftes imens hun sover.

Her for 1-2 uger siden, har der været et par episoder, hvor hun pludselig er begyndt tage sin ble af, fordi det selvfølgelig er mere rart at rende rundt i bare numse – I get it! Det var ikke så ofte til at starte med, men der var lige et par enkelte episoder, hvor hun havde gjort det i sin seng om aftenen, uden at jeg havde bemærket det, så der var altså både nr. 1 og nr. 2 uheld! Det var lige omkring en tid, hvor hun bliver stille og man er sådan: “YAS, hun sover endelig” og lige går ind og putter dynen over hende, og så er der bare “uheld” over det hele! NOOOOOO, det gjorde du bare ikke! Så skal man igang med at skifte det hele og vaske og #mommylife! Men nu gør hun det bare hele tiden og det er baaaaare til at få lange boobies af altså! Idag har jeg givet hende ble på 100 gange (føles det som) og i morgen skal jeg som det første op og i Føtex og købe buksebleen, for I ain’t got time for that problem!!! xx Den Trætte Mor, der for tiden ikke forstår, hvor alle dagen timer bliver af!

Følg med i min hverdag på Snapchat: irinathediva

   

5 kommentarer

 • Camilla

  Mon det er en potte du skal ud efter i stedet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Irina the Diva

   Ja måske, jeg har købt sådan et låg til toilettet indtil videre…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte

  Jeg tror hun prøver at fortælle, at hun er klar til pottetræning. Når hun tager bleen af, så sæt hende på en potte evt. med en lille bog. Min datter, som er meget stædig, startede tidligt og var blefri før hun blev to – dog kun om dagen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Lorenzen

  Hvor får du touch bleer i den farve?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Honey1

  Åh nej.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Veet: Skånsom barbering og præcis styling til ansigt, bryn og hårlinje.