ER JEG EN DÅRLIG MOR, FORDI ALLESSIA FÅR KOMÆLK?!

ELLOS SALE: MINE FAVORITTER MED 50% RABAT

sponsoreret

Hello darlings! Så er der Winter sale på Ellos.dk me dop til 70% rabat, hvor jeg har valgt mine ultimative faves, som er sat ned med 50%. Det startede med at min mor altid bestilte fra Ellos-katalogerne og så begyndte jeg at gøre det selv, og det gør jeg stadig. Deres sortiment har oppet sig en del siden og jeg synes at boligafdelingen er helt fantastisk og 75% af alt vi har i vores lejlighed er fra Ellos. Det her marmorbord, som kun koster det halve nu, har jeg haft et øje til så længe, måske man skulle slå til. Så synes jeg også at denne to do – wallpaper er det smartest og jeg elsker organizing stuff. Husk at man også kan få PLUS SIZE inde på Ellos!


200 KR I RABAT FOR HVER 1000 KR MAN SHOPPER FOR (EKSKL. NEDSATTE VARER)


ff1. Glitter Jumpsuit: HER  2. Øko Bomuld Taske: HER  3. Boots: HER  4. Day iPad Etui: HER  5. “To Do – Liste” Wallsticker: HER  6. Sølv Lyskæde: HER  7. Milly Sengesæt: HER  8. Fad med låg: HER  9. Marmor Sofabord: HER  10. Shower Gel: HER  11. Stropløs BH: HER  12. Glasflaske: HER  13. Body i Øko Bomuld: HER  14. Hipster Trusse: HER

xx

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ER JEG EN DÅRLIG MOR, FORDI ALLESSIA FÅR KOMÆLK?!