NYTÅRS LOOK INSPO: DEPEND - THE PERFECT EYE

BEST OF SNEAKS SALE: NYT ÅR KRÆVER NYE SKO

affiliate

Hello Darlings! Efter at jeg er blevet mor, er jeg gået fra altid at gå i høje sko til at ELSKE sneaks! Man kan faktisk sagtens se meget fash ud i sneaks og jeg bærer dem også ofte med kjoler. Jeg savler over de her 8 par her fra Zalando, som alle er sat ned lige nu – det er en god undskyldning for at udvide kollektionen og træde ind i det nye år in comfortable shoes…

sneaks1.  NIKE AIR FORCE 1 ’07 SEASONAL (BLACK): HER  2. adidas Originals TUBULAR VIRAL (BLACK): HER  3.  NIKE AIR HUARACHE RUN (METALLIC HEMATITE): HER  4. adidas Originals HAMBURG (ICE PURPLE): HER  5. adidas Originals SUPERSTAR 80S (METALLIC): HER  6. NIKE AIR PRESTO (LINEN): HER  7. NIKE AIR MAX THEA SE (SILVER): HER  8. Reebok Classic CLUB C 85 NT (ROSE): HER

xx

   

1 kommentar

  • Kathrine Kongstad

    Kan klart anbefale Adidas tubular viral🙌🏼 De er såååå lækre og gå i, og man kan bruge dem til næsten alle outfits!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYTÅRS LOOK INSPO: DEPEND - THE PERFECT EYE