MIN HUDPLEJE RUTINE INDEN RØD LØBER...

ASOS FUND: HER SHOPPER JEG BH TIL STOR BARM

sponsoreret

 Hello Darlings! Der går ikke en dag uden at jeg får henvendelser omkring lækkert undertøj og bikini til os med stor barm. Der er lidt forskellige steder man kan finde det, men det bedste udvalg er hos Asos.com, hvor en del gode brands er samlet (der er også PLUS SIZE). Det er en god idé at passe godt på sine bh’er ved at vaske i undertøjs-vaskepose (jeg har denne smarte fra eBay selv) og opbevare dem, så de ikke mister deres form. Til det har jeg fundet disse super fine bh-organizers, som man også kan bruge på rejsen. Bh’er holder selvfølgelig længere, hvis man er lidt forsigtig med dem. Her har jeg fundet mine favoritter til jer…

asosbarm1. ASOS Nancy Fishnet Set in Black: HER  2. Pour Moi Ring Neck Underwired Bikini Top: HER  3. Wolf & Whistle Barely There Lace And Mesh Lingerie Set: HER  4. ASOS Sadie Lace Underwire Bra: HER  5. Wolf & Whistle Black Extreme Push Up Lingerie Set: HER  6. Pour Moi Obsession Lingerie Set: HER  7. Ultimo Bridal Multiway Bra DD-G Cup: HER  8. Wolf & Whistle Black Push Up Dress: HER

xx

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN HUDPLEJE RUTINE INDEN RØD LØBER...