MIN TID SOM GOTH: AT GÅ IGENNEM DEN MØRKE FASE

BOOZT TIP: 20% RABATKODE PÅ ALT + MINE FAVES

affiliate

Hello Darlings! Jeg synes, at denne søndag er perfekt til lidt søndagsshopping online, især når der er mange penge at spare. Idag har Boozt denne rabatkode på 20%, som gælder nyheder og udsalg. Jeg har valgt mine faves her og Ganni jakken er altså viiiiirkelig fed. Minimum kjolen og tasken her er bare the perfekt match, have to have them…


20% RABAT PÅ ALT HOS BOOZT.COM MED KODEN MSS20 (VED KØB OVER 999KR) *få brands undtaget


untitled-11. DAY BIRGER ET MIKKELSEN GWENETH  FLOWER SET: HER  2. GANNI GREENWOOD JAKKE: HER  3. MARLIES DEKKERS TRIANGLE PUSH-UP BRA: HER  4. BLK DNM T-SHIRT 29: HER  5. MINIMUM PATRIZIA DRESS: HER  6. REBECCA MINKOFF CHEVRON QUILTED BAG: HER  7. SOFIE SCHNOOR BIKER JACKET: HER  8. UGG BAILEY BOW BOOTS: HER  9. BIANCO TRIPLE BUCKLE BOOT: HER

xx

   

3 kommentarer

 • TT

  Hej Irina

  Håber du har fået det bedre.

  Vil spørge dig om noget, så en af dine videoer hvor du anbefaler en vegansk selvbruner, bruger du den stadig? Jeg sørger nemlig en, har aldrig prøvet det før og er enorm bleg. Håber du kan hjælpe mig. Forresten bruger man det også i ansigtet??

  God dag til dig og din familie 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alt det mad du smider op på snapchat ser så lækkert ud. Du bliver simpelthen nødt til at ligge opskrifter op 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN TID SOM GOTH: AT GÅ IGENNEM DEN MØRKE FASE