VORES UHELDIGE DAG... !

BIG NEWS: JEG RYKKER OVER PÅ YOUTUBE…!

vsco-photo-1FØLG MED PÅ YOUTUBE KANALEN HER: IrinaGlam1987/videos

Hello Darlings! Yaaaaaas, nu sker det altså finally, at jeg har besluttet mig for at skrive YouTuber på CV’et. Som I ved, så har jeg haft bloggen i ca. 6 år snart og det er jo gået forrygende og jeg har lært en hel masse. Jeg har også opdaget, hvor fascineret jeg er af de sociale medier og udviklingen og allerede for et par år siden vidste jeg, at jeg på et tidspunkt vil rykke over på YouTube. Jeg er SÅ VILD med YouTube og den måde man kan interagere med hinanden på derinde og blive inspireret af beauty videos, madlavning, home decor og en masse andet. Jeg ved også at mine søskende og den yngre generation er vilde med at se YouTube og det er bare oftest mere spændende med visuel content.

Jeg har været igang med at opgradere mit udstyr, for at lave videoerne mere lækre og ligesom på bloggen vil der være beauty, fashion, mommy (måske videoer med Allessia), vlogs og personal stuff og et par overraskelser. Jeg kan ikke love madlavningsvideor, men man skal aldrig sige aldrig, haha. Jeg glæder mig helt vildt, til at der skal ske lidt nyt og det betyder ikke at det er slut med bloggen, for sommetider ved jeg, at jeg får lyst til at skrive i stedet eller komme med updates, men jeg er nu glad for at tale foran kameraet (obvi) og gøre det mere personligt på den måde. Så basically what I am trying to say is, at der kommer videoer fra mig hver uge og jeg kan ikke vente med at endelig at komme igang.

xx

   

7 kommentarer

 • Usna

  Jeg ville elske at se en video om de parykker du bruger, hvor de købes, hvordan man bærer dem osv! 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Irina the Diva

   Jeg poster en video i morgen omkring bl.a. den paryk jeg brugte til Halloween looket…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke hermed, det er så dejligt du har overskud og lyst hertil 🙂
  God weekend til du og familien.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zack

  Lyder rigtig fedt. Glæder mig til at se flere videoer med dig. Og samtidig er youtube en glimrende mulighed/platform for at lave en live Q&A e.l. på et tidspunkt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt 😀 det glæder jeg mig til at se!!
  Er selv ny på YouTube som motovlogger! Svært at bryde igennem men jeg har meget på programmet som ligger op til større publikummer! Spændende Irina din satans Babe:D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Yes hvor fedt!!!! Elsker dine videoer derinde 👏👏 glæder mig til at følge dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Videoer med Allesia ville være SÅ hyggeligt!! 😍😍 det håber jeg meget vil komme

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VORES UHELDIGE DAG... !