CPHBUSINESS: UDDANNELSE MED MULIGHEDER

ASOS FUND: KYLIE + KOURTNEY TIGH HIGH BOOTS

sponsoreret

Hello Darlings! Noget, som høje støvler helt op til lårene, er bare super trendy lige nu til både kjoler, shorts og oversize sweaters. Kylie og Kourtney er really good at pulling this look off og jeg har fundet disse lækre 7 items på Asos.com, så man kan få looket selv, til en billigere pris…

untitled-11. One Day Petite Oversized Sweat Dress: HER  2. ASOS Mini Cami Bodycon Dress: HER  3. Reclaimed Vintage Oversized Bomber Jacket With Contrast Lining: HER  4. ASOS Stretch Over The Knee Heeled Boots: HER  5. Quay Australia Barnun Oversized Smoke Lens Sunglasses: HER  6. Dune Tote Bag With Gold Hardware: HER  7. Miss KG Vegas Heeled Over The Knee Boots: HER

xx

   

4 kommentarer

 • Helena

  Elsker denne slags indlæg fra dig. Virkelig inspirerende. Og så synes jeg det er vildt du rammer spot on, i forhold til “get-the-look” i modebladende etc. 😉 Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Must have. !! Elsker det look med overknee boots og oversized sweat !!!! Thanks !!!
  Også skal du have stor ros for det du gør Irina, beundre det virkelig ! Og andre kunne lære noget af det ! Du er en stærk kvinde og en endnu stærkere mor ! Husk det på det dage hvor folk er noget fuckhoveder !

  – peace !

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CPHBUSINESS: UDDANNELSE MED MULIGHEDER