NELLY FUND: TRENDS FRA INSTA+ 20% RABATKODE

ZALANDO: TOMMY HILFIGER X GIGI HADID

affililate

Hello Darlings! Jeg har faktisk siddet og ventet til denne kollektion kom online på Zalando her i morges – nemlig Tommy X Gigi capsule collection, som er inspireret af Gigis egen stil! Der er endda Gigis navn broderet på tøhet. Jeg er helt vild med når modeller/kendte laver collabs med brands på denne måde og det resulterer i lækre pieces. Her er mine faves fra den nautisk- og militærinspireret kollektion, som jeg fik shoppet idag…


10% RABAT NÅR MAN TILMELDER SIG DERES NYHEDSBREV


tommy gigi1. Tommy Hilfiger x GIGI HADID Masters Sort Body: HER  2. Tommy Hilfiger x GIGI HADID Top + Hipster: HER + HER  3. Tommy Hilfiger x GIGI HADID Langærmet T-shirt: HER  4. Tommy Hilfiger x GIGI HADID Militær Hat: HER  5. Tommy Hilfiger x GIGI HADID Sneakers: HER  6. Tommy Hilfiger x GIGI HADID Bomberjakke: HER  7. Tommy Hilfiger x GIGI HADID Frakke: HER  8. Tommy Hilfiger x GIGI HADID Håndtaske: HER  9. Tommy Hilfiger x GIGI HADID Strikpullover: HER  10. Tommy Hilfiger x GIGI HADID Hvide Bukser: HER  11. Tommy Hilfiger x GIGI HADID Støvletter: HER

xx

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NELLY FUND: TRENDS FRA INSTA+ 20% RABATKODE