"BRIDGET JONES' BABY" GALLAPREMIERE

SHOP HER: PUMA X FENTY BY RIHANNA

affiliate

Hello Darlings! Så er den nye kollektion fra Rihanna online og man kan få nogle items på Zalando.dk og nogle hos Asos.com. Jeg synes at Rihannas egen stil har udviklet sig til at være helt amazing og super interessant. Hun tør at eksperimentere og være edgy og det afsplejles klart i hende Puma-kollektioner Fenty by Rihanna. Der er lækre maxikjoler og oversized T-shirts og en hel masse lace-up! Her er mine faves…

riri1. Fenty X Puma By Rihanna High Neck Maxi Dress: HER   ||  2. Fenty X Puma By Rihanna Chocker Halskæde: HER   ||  3. Fenty X Puma By Rihanna Lace-up Leggings: HER  ||  4. Fenty X Puma By Rihanna Lace Up Ribbed Maxi Dress: HER   ||  5. Fenty X Puma By Rihanna Heavyweight Cotton T Shirt: HER   ||  6. Fenty X Puma By Rihanna Top: HER   ||  7. Fenty X Puma by Rihanna Træningsbukser: HER og Sweatshirt: HER / HER   ||  8. Fenty X Puma By Rihanna Trainers In Black: HER

xx

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"BRIDGET JONES' BABY" GALLAPREMIERE