LIBERO BLETEST: HVAD SYNES VI OM LIBERO TOUCH...?!

NÅR MAN IKKE KAN KLEMME SIG NED I KJOLEN…

sponsoreret

Hello Darlings! Jeg kan slet ikke fortælle jer, hvor mange gange jeg har stået med kjolen halvvejs på, armene oppe, helt rød i hovedet og ikke kunne trække vejret…. nogen der kan genkende den situation? Eller faktisk klemme sig ned i kjolen, men så sidder den og strammer alle de forkerte steder og er løs andre steder og man ligner bare en mislykket pølse… it’s not you! Det er simpelthen fordi man bare vælger det forkerte til sin kropsform og i forkert materiale. Jeg har i hvert fald lært, at næsten alle mine kjoler skal have god stretch og bestemt snit og helst udskæring, så jeg ikke føler, at mine egne bryster kvæler mig! Men som sagt STRETCH er the magic answer! Oh yes… så er lidt Spanx indenunder også noget som jeg er vild med, hvis man kan holde ud at det strammer lidt indenunder. I finder links til dette outfit under billederne. Love it!

IMG_5091

IMG_5023

IMG_5082

IMG_4989WEARING  →  ASOS Biker Jacket with Funnel Neck in Leather: HER  ||  River Island Real Suede Lace Up Heeled Boot: HER  ||  Club L Wrap Front Velvet Midi Dress: HER (med Spanx Higher Power Shorts indenunder: HER)  ||  eBay Lace-up Chocker: HER  ||  Valentino Rockstud Clutch: HER

 xx

   

6 kommentarer

 • Kimse

  Købe du tit vare gennem ebay – kan det betale sig iforhold til tolden?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Er SÅ enig med MM – den kjole sidder så meget flottere på dig end på modellen. Jeg er helt imponeret over at du kunne se potentiale i den kjole. Jeg forudser i øvrigt at Club L kommer til at sælge en del kjoler efter denne post – jeg har i hvert fald mindst 10 på min ønskeseddel nu 😊
  Kh Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Hvordan undgår du at spanx’ kan spottes igennem kjolen? Synes jeg har prøvet, men man kan altid lige ane den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Irina the Diva

   Stoffet på kjolen/tøjet under den må ikke være alt for tyndt 🙂 Så kan man ikke se den…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Marie Lei Lange

  Hvor ser den arme model på hjemmesiden dog trist ud i kjolen sammenlignet med dig, smukke. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er virkelig kun dig der kan bære en kjole med stof der minder min om oldemors sofa.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LIBERO BLETEST: HVAD SYNES VI OM LIBERO TOUCH...?!