FIELD'S LIKE ME: LAD OS FEJRE DEN NATURLIGE SKØNHED

ALLESSIAS GIVE-AWAY: TWISTSHAKE ANTI-KOLIK SUTTEFLASKE

sponsoreret af Twistshake

Hello Darlings! Da jeg fik at vide, at disse fine TwistShake flasker nu kunne fås i Matas og om jeg ville dele det med mine læsere, så var jeg selvfølglig ikke i tvivl, da det var min yndlindgssutteflaske til Allessia. Det var så nemt at forberede måltider til hende og at have det med på farten og så var jeg meget glad for de lækre farver, i forhold til de andre lidt kedelige modeller, som vi havde. Den vandt dog klart på det praktiske punkt! TwistShake er en smart og moderne anti-kolik sutteflaske uden BPA og Phthalater. De små flasker (180ml) kan bruges fra 0+ måneder allerede, og så snart de kom på markedet i Sverige, har jeg brugt dem til Allessia, helt indtil hun stoppede med at bruge sutteflaske. Dengang kunne man ikke få dem i Matas, som man heldigvis kan nu og fordi jeg har været så tilfreds med dem (de er jo super smarte), så tænker jeg automatisk, at det er my first choice til vores næste barn. Allessia bruger ikke længere sutteflaske, men hun kan stadig huske dem, som I kan se her… hun elskede sin sutteflaske om morgenen og aftenen især til sidst. Jeg kan næsten savne lidt, at hun ikke får den mere… sounds weird, I know, heh. Hun er ved at blive stor altså. Man kan med disse flasker bruge en spout teat (en dryp-fri-tud), som så kan bruges til større børn.

IMG_5216

IMG_5248

IMG_5258Som sagt kan disse skønne farverige TwistShake flasker nu fås i Matas (også online). Alle TwistShake sutteflasker indeholder en praktisk beholder til mælkepulver og en rund blande si, som placeres inde i flasken. Det unikke Twist-Flow system sikrer et jævnt flow og reducerer risikoen for kolik hos små børn. Mix-nettet i sutteflasken gør, at hverken mælkeerstatning eller grødet bliver klumpet. Sutten er designet så den minder om en brystvorte og til hver sutteflaske medfølger et praktisk beskyttelseslåg, blander og pulverbeholder. Blandersien opløser pulveret og gør at der ikke er klumper i den færdige blanding. Pulverboksen kan fyldes hjemmefra og opbevares i sutteflasken. Flere pulverbeholdere kan sættes sammen og kan også bruges til fx. små stykker frugt eller andet mad til barnet – det er super praktisk. Man kan vælge mellem 6 forskellige farver flasker og 3 forskellige størrelser – 180 ml, 260 ml og 330ml og de flote farver kan kombineres efter ønske. Der er en del tutorials på disse flasker inde på YouTube, hvis man er i tvivl om hvordan de skal bruges. Flaskerne kan desuden tåle opvaskemaskine og mikrobølgeovn.

IMG_5230

IMG_5234DELTAG I VORES TWISTSHAKE GIVE-AWAY:

♡ Man kan vinde to sutteflasker, to boks sæt og to forskellige slags sutter i en fin mulepose.

♡ Kommenter på indlægget, om I har hørt om TwistShake før og hvad jeres guldklump hedder, som skal vinde sættet!

♡ Jeg finder 3 vindere, som bliver kontaktet via mail om ca. 1 uge.

IMG_5209

IMG_5254xx

   

62 kommentarer

 • Christina

  Jeg kendte ikke til twistshake før jeg så dette blogindlæg. 😃 Men elsker farverne, og udseende. Jeg bruger pt mam flasker med antikolik i, som var geniale da min søn var spæd og havde maveproblemer. Nu er de ved at være godt brugte og mælkelugten er ikke rigtig til at få af. Han kræver stadig en del flasker i døgnet da han ikke spiser så meget mad og ikke sover igennem om natten endnu (2 flasker om natten). Ville elske at vinde flaskerne til min søn Albert på 7,5 mdr. 🙏🏼❤️✌🏼️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janine

  Det er første gang jeg hører om dem. Ville have ønsker at jeg kendte til dem allerede ved mit første barn, som led af kulik. Nu venter jeg mig mit tredje barn om en måned og det ville være fedt hvis jeg havde disse så jeg kunne forebygge at han fik kulik.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Ej det var da virkelig smart!! Har aldrig hørt om dem før.. 😨 det gad jeg godt vinde til vores lille fis Sophia på 4 mdr

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ane tang

  Jeg har, desværre må jeg sige, ikke hørt om flasken før. Den virker til at være praktisk og anatomisk korrekt, ville elske at afprøve om det var lige netop den flaske min datter Filippa ville bruge, har ikke haft held til at hun vil tage en flaske endnu.🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla-Jeanette

  Har aldrig hørt om dem før 😱 Dem de er da godt nok geniale 😍 Bruger selv Phillips PT og hold k…t hvor er de ringe og bliver hurtige klamme selvom de rengøres konstante 😫 Så jeg har Tristan-Elias på 7 mdr. Som de hel klart ville blive et hit hos 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Jeg har ikke hørt om dem før, men wauw! Dem vil jeg gerne vinde til min kommende søn, som enten skal hedde Nohr eller Theo 💙

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Har aldrig hørt om dem før – men de er klart nogle jeg gerne vil vinde! Håber vores lille guldklump Thea er den heldige modtager.. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene J

  Jeg vil super gerne vinde til min kommende dreng <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Jensen

  Jeg har hørt om dem gennem dig samt set dem i Matas. Jeg bliver mor i det nye år og ville super gerne vinde dem til min kommende dreng.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla s

  Det her er første gang jeg hører om dem 🙊 jeg bliver mor her til december til en lille Lily ❤ det er mit første barn jeg venter og ville være lækkert med en lille hjælp til at starte med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea Ramsing

  Jeg var desværre aldrig hørt om dem, men du har virkelig solgt ideen til mig! Dem kunne jeg virkelig godt tænke mig at vinde til min kommende datter! Vi leger lidt med navnet Isabella 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille S

  Jeg har ikke hørt om dem før nu. Mega smart!
  Min lille Melias ville elske dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa Tandrup Eriksen

  Jeg har desværre ALDRIG hørt om dem, men Gud hvor er det smart

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Ja, læste om dem på nettet og synes de lød mega fede, jeg vil så gerne vinde dem til min lille Joseph ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma wray

  Jeg har en datter med kolik hvilke er mega hårdt for os alle. Måske twisrshake kunne hjælpe os lidt😍😍 jeg har ikke hørt om dem før, men vil med glæde give den et forsøg. Til min dejlige datter Sophia Wray

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica Figgé Jensen

  Jeg har ikke hørt om dem før nu, men det ser lækkert ud og praktisk 🙂 What’s not to like? Jeg vil gerne vinde til min lille dreng Lucas.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille cecilie

  Har aldrigt hørt om dem , men vi vil være super glade for at vinde dem til vores søn Thor . Han er født fortidligt så har derfor en følsom mave 👏🏻✌️️🙏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Catharina

  Har aldrig hørt om dem, men lyder bare smart!
  Er til min lille Anastacia 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Patricia

  Jeg har ikke hørt om dem før, men de lyder vildt smarte. Hvis jeg vandt, skulle min venindes kommende baby have dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg har ikke hørt om dem før, men vil gerne vinde dem til min søn Albert 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Mikkelsen

  Jeg er helt grøn i “flaskeverdenen”, da jeg fuldammer mine piger Ellie og Vera. Men jeg har læst om denne flaske et par gange nu. Det kunne være rart, at vinde så mor kan få en lille pause! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dzemila

  Har aldrig hørt om dem før nu! Tror min søn Noah vil får stor glæde af dem 👍🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Første gang jeg høre om dem! Så dem godt på din snap på et tidspunkt og tænkte hvad var det?! -men de lyder da helt vildt smarte og ville da være fedt at kunne give min gravide veninde som hjælp 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Det er første gang jeg hører om dem, men må sige at du og Allessia sælger varen godt.
  Jeg har kigget på andre anti-kolik flasker, men den her giver godt nok mere mening i mit hoved.
  Det er vores lille Guldklump inde i maven som skal nyde flasken, forhåbentlig første når han er ved at være færdig med at amme, (Man har vel lov til at ønske.) Vi har ikke bestemt et navn endnu, da vi gerne vil se ham først. Han kommer til februar.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg har aldrig hørt om den før, men synes det lyder vildt smart! Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde den til min lille nevø, der kommer til verden i februar, han har endnu ikke fået noget navn 🍼💙

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • rikke larsen

  Jeg har først hørt om dem da jeg læste indlægget. Dem vil jeg gerne vinde til min datter som kommer til verden i december 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • heidi

  Første gang jeg hører om dem, er også for 3 uger kun blevet mor for første gang, så det er en helt ny verden der har åbent sig for mig☺ ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg har ikke hørt om dem før, men hvor er de fede!
  Det ville være SÅ fedt at vinde sådan en til min lille dreng der kommer til januar 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Har har set reklame for dem på Insta før 🙂 hvis jeg vinder skal det være til min søn Leo Xavier eller lillebror/lillesøster, der kommer i februar 💗🙌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • TT

  Jeg har først hørt om produktet nu 😊 Din datter er mega nusser, er vild med de billeder af hende og hendes hårbånd.

  Håber jeg vinder, så jeg kan prøve produktet ad 😊 Tak for en god blog med masser af tips.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg har først hørt om dem nu på din Blog 🙂

  – Jeg ville gerne vinde en til min Datter Anastasia eller mit kommende barn Filuca som kommer til verden til januar 🙂 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britta

  Hej Irina:)
  Dejligt du giver folk mulighed for at vinde så lækre produkter:)
  Jeg har læst om denne super smarte flaske, et sted på Facebook…….-sådanne smarte ting fandtes ik dengang jeg blev mor, for 21 og 18 år siden:)
  Nu står jeg og skal være farmor til februar…..JUBIIII <3 – glæder mig vildt – og ville da blive superglad, hvis jeg vandt sådan én smart flaske til min søn og svigerdatter <3
  Skøn datter du og kæresten har <3
  God week til alle – knus Britta

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Haved ikke hørt om dem.før nu.
  Jeg vil gerne vinde til mit ufødte barn jeg er gravid så kunne være dejligt at vinde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria B

  Jeg har læst om den på Sarah Louises blog her den anden dag. Og synes at de lyder til at være rigtig gode👍🏼 Min søn Isak får kun MME fordi jeg desværre ikke har mælk til ham 😏 Og af samme grund har han tit ondt i maven. Så håber på at vi kan vinde flaskerne her, så vi kan få afprøvet dem 👍🏼🍼💜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Har ikke hørt om dem før nu men de lyder fantastiske – har ikke selv små børn men min skønne veninde er gravid og hun har været som en ekstra moster for mine børn på 9 og 15 og jeg glæder mig så uendeligt meget til at kunne gengælde alt det hun har og stadig giver til mig og mine børn – lille blyp skal kun have det aller bedste 💞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Winnie Enoch

  Jeg har aldrig hørt om dem før, men de er da super smarte og vil helt sikkert anbefale dem, til min veninde som skal have en lille pige til februar 🙂 det kunne også være en super barselsgave ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg har læst om dem på Sarah Louises blog for et par dage siden, og synes de virker så smarte! Jeg ammer min søn, Viktor på 3 mdr men supplerer med MME da han ikke tager nok på, så har ledt efter gode flasker til at tage med på farten:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina Schive

  Jeg har aldrig hørt om dem før, men hvor lyder de smarte – så første gang må vel være her, på din blog 😀
  Guldklumpen er min endnu ufødte, unavngivede niece, der bliver født her engang i november, og hvor glæder jeg mig til at blive moster! Så lad os bare for nu sige, at det skal være til “lillepigen” 😀 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Kure

  Jeg har aldrig hørt om disse smarte flasker før!
  Vores største søn led så forfærdeligt af kolik i sin flasketid. Og nu da lillebror melder sin ankomst til november ville det da være oplagt at forsøge med disse flasker til ham 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie A

  Jeg har ikke set dem før- men er også ny på sutteflaskemarkedet- min søn Jens på 3 måneder – er ved at få flere måltider på flaske, så vi skal have fat i nogle flere. De her virker som et godt bud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Det er første gang jeg hører om denne sutteflaske. Den skal bruges til min lille datter Edith på 5 uger💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidse

  Har ikk hørt om dem før men synes min lille Musa ska vinde dem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ame

  Første gang jeg læser om dem…

  Til min datter ❤Safiya❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Enoch

  Jeg har læst om dem på nettet! De lyder til at være perfekte, til vores lille pige Vega på 4,5 måned ❤❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • donna

  første gang jeg hører om disse flasker:). god til min datter Najla som er 3 dage gammel som kun får modermælkserstatning:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Havde læst om dem på mascha vangs blog for et par dage siden (mener jeg) og nu faldt jeg så også over dit indlæg om dem,;) har en søn på 1 måned som får supplerende flaske , ‘men han får lidt ondt i maven nogle dage så havde faktisk overvejet at prøve dem, ville klart gerne vinde da det jo ville være super at prøve dem først inden man indvestere i en masse nye flasker 😂😘🙏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanett Nielsen

  Jeg har aldrig hørt om dem før 🙈 Vil meget gerne vinde til min datter Sophia ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elena Jasmin Høgskær

  Jeg har ikke hørt om dem før, men jeg er totalt solgt på design og funktion 😀 Til min lille mand, Balder, på 4 måneder <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg har ikke hørt om de sutteflasker før, elsker de er så praktiske 😀

  Villa på 7 måneder <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Må jeg spørge, hvor det hvide tæppe er købt henne 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Beck

  Jeg har ikke hørt om det før, men ud fra dit opslag, så lyder det virkelig interessant! Jeg har ikke et barn endnu. Men jeg skal snart være moster, dermed synes jeg at denne twistshake sutteflaske vil være fantastisk til at give til min lille niece, når hun kommer til verden! ☺️☺️☺️❤️👶🏻👶🏻💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Har hørt om dem og vil meget gerne prøve dem til min guldklump Lily Mai💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Jeg har ikke hørt om dem før, men de lyder super smarte. De sku være til min dejlige datter, Eva, på 4 mdr. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja gram

  Har ikke hørt om det før, og min datter Thea skal vinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Jeg har ikke hørt om det før, men jeg ville give præmien til min niece Marie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah sofie szabo

  Har aldrig set dem før, min lille pige hedder Frida ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Jeg har aldrig hørt om dem førend jeg læser om dem nu – smart! Jeg ammede min pige fra 2014 indtil hun ikke gad mere og denne gang skal
  lillebror have flaske fra start af pga sygdom (hos mor), så jeg håber jeg er heldig! De lyder meget praktiske og det vigtigt herhjemme. Lillebror har ikke et navn endnu, men han kommer om 2 uger og 6 dage😊 💙

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene

  Jeg så dem sjovt nok i Matas i dag. Min lille gut hedder Otto..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Izabella Kashi

  Faldt over twistshake på matas den ene dag og synes de ser så smarte og praktiske ud 😊
  Ville være lækkert at vinde en til min søn Mason, når vi skal ud på tur✌ ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg har hørt om dem, så dem godt i Matas ville være vidunderligt at vinde til min lille prinsesse som hedder Isabell ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Jeg har kun hørt om de lækre produkter pga dig og de lyder helt fantastiske! 😍 Det kunne være perfekt at give denne gave til min elskede nevø Oliver

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Janner

  Ja havde set de var kommet men havde i forvejen købt Pigeon men kunne rigtig godt tænke mig at prøve dem til min lækre søn Milas på 5 mdr

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FIELD'S LIKE ME: LAD OS FEJRE DEN NATURLIGE SKØNHED