MÅ JEG GERNE FESTE, NÅR JEG ER MOR...?!

ZALANDO SUPER SALE: 20% EKSTRA RABATKODE

affiliate

Hello Darlings! Idag kan vi spare 20% ekstra på allerede nedsatte sale items og der er også en del ventetøj og sneaks på tilbud hos Zalando for tiden. Jeg har fundet mine favoritter her og bestilt lidt bh’er og denne lækre sorte body. Jeg er også kæmpe fan af Spanx og har endelig fundet de her med lidt fylde i bagdelen – booty booster spanx, som man kan tage ud. Skal både have dem i sort og i nude. Happy shopping…

ZALANDO SALE: 20% EKSTRA PÅ ALLE NEDSATTE VARER MED KODEN WHSDKSS45 VED KØB OVER 750KR.

UH1. Ivy Park Body: HER  2. Björn Borg Iconic Top: HER  3. YAS Bodystocking: HER  4. Cache Coeur LISA Balconette: HER  5. Even & Odd Silver Clutch: HER  6. NIKE Air Huarache Run Ultra Sneakers: HER  7. LTB Brianna Jeans: HER  8. Karl Lagerfeld Sort Pung: HER  9. Spanx Booty Booster Pants: HER

xx

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MÅ JEG GERNE FESTE, NÅR JEG ER MOR...?!