"MIT PLASTIKMARERIDT" SØGER DELTAGERE TIL NY SÆSON

NELLY FUND: TRENDS FRA INSTA+ 20% RABATKODE

affiliate

Hello Darlings! Så er der endnu en god rabatkode til Nelly.com og jeg er vild med alle de trends, som man ser på Instagram for tiden – lækre bomberjackets, en masse suede i nude og brune farver. ALT med bare skuldre er jeg sååå glad for og velvet. Jeg har samlet 9 af mine fave items her, som jeg selv vil bestille og som er lige mig. Happy shopping…


KUN IDAG PÅ NELLY.COM: 20% RABATNLY BRANDS MED KODEN NLY20DK


NLY1. NLY Trend Size Me Warm Bomber: HER  2. NLY Trend Party at Home Dress: HER  3. NLY Trend Suede Dress: HER  4. NLY Trend Velvet Strap Top: HER  5. NLY Trend Justin Bieber Sweat: HER  6. NLY One Cami Crepe Jumpsuit: HER  7. NLY Trend Knee Cut Leggings: HER  8. NLY Shoes Flat Thigh High Boot: HER  9. NLY Shoes Fluffy Pump: HER

xx

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"MIT PLASTIKMARERIDT" SØGER DELTAGERE TIL NY SÆSON