SHOP MIT LOOK: BLOND PARYK + NÆSERING

MINE BOOZT FUND: EXTRA 10% RABATKODE

affiliate

Hello Darlings! Jeg har fundet lidt flere lækre sager inde hos Boozt.dk og der er 10% ekstra på hele udsalget idag + gratis fragt. Jeg manglede lækre bløde basics til hverdag egentlig, hvilket der er et godt udvalg af lige nu, bl.a. fra Tiger of Sweden og Hunkydory. Og selvfølgelig mine fave stropløs bh, som jeg har anbefalet til jer en masse gange før.

KUN IDAG 10% EKSTRA RABAT MED KODEN EXTRA10 VED KØB FOR MERE END 799KR

bx1. Tommy Jeans 90s Sweatshirt: HER   2. Tiger of Sweden T-shirt: HER  3. Puma Court Star Sneaks: HER  4. Wonderbra Ultimate Strapless Bra: HER   5. Coccinelle Margo Chain Bag: HER  6. Ganni Williams Turtleneck: HER  7. Hunkydory Brea Tank Top: HER  8. Mango Bomber: HER

xx

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHOP MIT LOOK: BLOND PARYK + NÆSERING