NELLY.COM: MINE FAVORITTER + RABATKODE

MINE ASOS KØB + 10% EXTRA RABATKODE

sponsoreret

Hello Darlings! Igår lavede jeg en lille Snapchat haul (følg: irinathediva), med de ting jeg havde bestilt fra Asos.com. Jeg synes, at det er ekstra lækre ting, som der kom med posten denne gang og jeg er super glad for det hele. Jeg har også bestilt en masse undertøj og smykker, men nu viser jeg bare lige de her ting og I finder links under billederne. Hvis I synes, jeg ser lidt træt ud, så er det altså fordi jeg ikke magter at tage makeup på i de her varme dage, så det er bare tøjet vi fokuserer på, ikk’, heh…?! Jeg plejer at bestille det meste i str. uk 08 eller uk 10 (kommer an på stretch), og sko i str. uk 5. Der er også en ekstra rabatkode på 10% lige nu, så jeg overvejer lige at gå ind og bestille lidt mere fra min ønskeliste…


EXTRA 10% RABAT PÅ SALE MED KODEN: MOREPLEASE (INDTIL 30/08)


1. New Look Premium Ladder Insert Lace Pencil Skirt: HER  ||  2. ASOS Fishnet Bralet with Strappy Front +  High waist Pant: HER + HER   ||  3. ASOS LOUNGE Oatmeal Marl Jersey Off the Shoulder Sweatshirt + Jogger: HER + HER

1. Wolf & Whistle Scallop Edge Floor Length Slip Nightdress: HER   ||  2. Milk It Vintage Oversized Military Parka Jacket In Camo: HER + London Rebel Heeled Over The Knee Boots: HER  + Missguided Mesh Bodycon Dress: HER ||  3. Missguided Slinky Tie Waist Culotte Jumpsuit: HER

1. Missguided Scoop Back Mesh Body: HER + ASOS Simple Bolo Choker Necklace: HER  ||  2. New Look Cut out High Waist Bikini Bottom: HER  +  ASOS Mix and Match Cut Out Soft Triangle DD-F: HERAdolescent Clothing Hot Sauce Pouch: HER

xx

   

13 kommentarer

 • Valerina

  Wow det ligner du har tabt dig en del smukke ❤ – Det er ikke fordi du var tyk før og håber ikke du tager det personligt ellers skriv privat til mig ☺😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vic

  Hey, hvor langt skærer den hvide fishnet underdel ned, bare så jeg ved om hvor meget man lige skal trimme, eller om man kan skimte sin mis, synes i hvertfald ikke det ville være så hensigtsmæssigt, hehe.
  btw. den krop der er alt for sprød 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Du er som altid superlækker..:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Wow hvor er du flot!👌🏻😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mary

  Hvilken str BH er du? Og hvilken str bestilte du det hvide sæt undertøj fra asos? 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth

  Irina hvad er dine kropsmål??? Du er for lækker jo 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Ikke så relevant for dette indlæg men den krop der Irina wow… træner du eller er det mest kost du fokusere på for at holde formerne 🙂 har du nogle tips og tricks…😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Hej, hvilken str. er din under- og overdel i dit fine hvide undertøJ? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Hvilken str. er dit joggingsæt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Hej, kommer der told på dine varer fra asos?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NELLY.COM: MINE FAVORITTER + RABATKODE