SE BILLEDE: MORTEN HAR FÅET TATOVERET MIT NAVN...

FINAL SALE HOS BOOZT: MINE FAVES TIL EN CURVY KROP

affiliate

Hello Darlings! Nøj, hvor er der mange ting jeg ønsker mig fra Boozt.com lige nu. Det sidste udsalg er på siden nu og priserne er sat ned med 60-80%, så man kan virkelig lave nogle fantastiske køb. Jeg nåede ikke at købe en cardigan igår, som var sat ned med 60% og den er allerede udsolgt idag, så man skal vist være lidt hurtig. Jeg går altid efter Ganni, Malene Birger, Gestuz og lign. mærker derinde! Jeg skal klart have de to rullekrave bluser her…

Untitled-1GESTUZ AVRIL WAISTCOAT MS16: HER  ||  BY MALENE BIRGER PIMMS CLUTCH: HER  || GESTUZ SOFIA BODY HS16: HER  ||  2NDDAY TINA RULLEKRAVE: HER  ||  GANNI GARCIA KIMONO: HER  ||  BAUM UND PFERDGARTEN MENA LACE BLOUSE: HER  ||  DAY BIRGER ET MIKKELSEN DAY GWENETH BAG: HER  ||  BY MALENE BIRGER NONNA HALSTØRKLÆDE: HER

xx

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SE BILLEDE: MORTEN HAR FÅET TATOVERET MIT NAVN...