ASOS FUND: MINE 70% SALE FAVORITTER

CANDYLIPZ: HVORDAN FÅR MAN STØRRE LÆBER UDEN FILLERS…?!

sponsoreret af Candylipz (produktet er klinisk testet og godkendt til sikker anvendelse)

PicsArtHello Darlings! Så har jeg leget lidt med læberne igen… no, I didn’t get fillers, heh! Jeg har leget lidt med Candylipz æblerne, som er nr.1 læbe-pumpe produkt verden over og lavet en video, hvor jeg viser dem frem og viser, hvordan jeg bruger dem. Jeg har brugt det røde æble – model B i videoen, og I kan se før-og efterbillederne her øverst…YAS! Resultatet kan holde op til 4 timer ved brug i starten og længere med tiden. Rygtet siger, at Kylie Jenner fik disse i en goodiebag til en event, og brugte dem på læberne inden hun fik permanente fillers. Resultatet efter disse æbler er i hvert fald tydeligt at se med det samme og der findes 4 forskellige størrelser, tilpasset efter jeres munds størrelse.


CANDYLIPZ.DK RABATKODE TIL MINE DEJLIGE LÆSERE: 20% RABAT MED KODEN Candyirina INDTIL D. 1. SEPT. 2016


Jeg har brugt model B æblet i 2 x 2 min. som I kan se i videon sammen med et mundstykke. Jelly-soft mundstykken følger med i pakken + der er gratis levering på Candylipz. Jeg vil endnu engang lige påpege, at man ikke skal forsøge sig frem med andre ting til at pumpe sine læber, og læse intrukserne ordentligt inden I kommer igang. Candylipz er super sjove at lege med, og jeg bruger det personligt til forskellige makeuplooks eller en aften ude, for lidt mere fylde i læberne.

SE VIDEOEN HER: 

Snapchat_Logo  Følg med på Snapchat for glimt af min hverdag: irinathediva

   

5 kommentarer

 • Signe

  Hej Irina
  Jeg ved godt du ikke har en træning/sundheds blog, men tænker det kunne være lidt spændende at høre om. Kan du ikke skrive noget omkring din krop. Hvordan du holder den? Hvad du spiser i løbet af en dag og nogen gode råd til folk der ønsker sig en rigtig kvindekrop som dig 🙂 god aften

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Hvis du tilføjer hende på snapchat så kan du følge med i det, hun lægger ca. Op hver anden dag, morgenmad, frokost og aftensmad. Og hvis de spiser ude 😋

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • E

  Hej Irina
  jeg synes simpelthen din makeup er så flot i videoen og generelt bare hvergang du poster billeder, hvad enten det er fb, ig eller din blog. Kunne du ikke lave en video eller et indlæg med en kort tutorial en dag? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • UM MARIAM

  hej irina.
  jeg har det røde æble, men får desværre røde g blå mærker:( har du nogen tips ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Diva

   Bruger du gummi dutten imellem? Prøv at bruge 1,5 min. i stedet og ikk sug det for meget ind

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ASOS FUND: MINE 70% SALE FAVORITTER