NØGENTEGNING AF MIG...

GET THE LOOK: ASOS X CALVIN KLEIN

sponsoreret

Hello Darlings! Her på det seneste er jeg ret glad for Calvin Klein items, især deres sko. Jeg har det meste af deres undertøj, som er super behageligt, især til at have på derhjemme. Kendall Jenner er bl.a. en af de celebs som også er glad for CK og er også model for brandet. Jeg har fundet mine favoritter på Asos her (gratis fragt + retur).

1. Calvin Klein Jeans Chantal Slider Flat Sandals: HVID HER + SORT HER  ||  2. Calvin Klein Carousel 3 Pack Brief: HER  ||  3. Calvin Klein Jeans Zabrina Black Canvas Hi Top Trainers: HER  ||  4. CK Jeans Mini Cross Body Bag With Brushed Logo Detail: HER  ||  5. Calvin Klein Modern Cotton Logo Bralette: HER  ||  6. Calvin Klein Logo T-Shirt: HER  ||  7. Calvin Klein Intense Power Pyjama Pants: HER

xx

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NØGENTEGNING AF MIG...