ALLESSIA: PRETTY IN PINK MED ELODIES RYGSÆK

15% RABAT: MINE BABYTØJ DESIGNER FAVORITTER

affiliate

Hello Darlings! Jeg er stødt på Babyshop.dk for noget tid siden og er rigtig glad for de brands, som man kan finde derinde, og har bl.a. det sødeste udvalg af Cam Cam. Jeg fik en mail om, at de har en rabatkode, som er gældende idag, der giver 15% ekstra på udsalget og jeg ELSKER virkelig den slags gode køb, det ved I jo efterhånden, heh. Så imens jeg finder noget til Allessia iblandt alle de lækre ting, så ville jeg også dele mine favoritter med jer også…

  15% EKSTRA RABAT PÅ BABYSHOP.DK IDAG MED KODEN: 15EKSTRA

(*Tilbudet er gyldigt t.o.m 19/07/16 og kun på allerede nedsatte varer. Gælder ikke barnevogne, autostole samt Mini Rodini.)

Mini A Ture Vithar K Jacket Violet Ice: HER   ||   Little Marc Jacobs Pull On Hat+Slippers Pink Washed Pink: HER   ||   Ralph Lauren Cotton Bathrobe Delicate Pink. HER   ||   Burberry Fred Flannel Check Shirt Parade Red: HER   ||   AKID Axel White Scrabble Leather/Black: HER   ||   Wheat Shirt Axel Long Sleeve Deepocean: HER   ||   United Colors of Benetton Velour Jacket Pink: HER   ||  Huttelihut Mitten Camel: HER   ||   Molo Neci Baby Hat Black Star: HER

Følg med i vores hverdag på Snapchat: irinathediva

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALLESSIA: PRETTY IN PINK MED ELODIES RYGSÆK