MINE CONTOUR KITS + 3 MÅDER AT BRUGE DEM PÅ

JEG HAR KLIPPET MIT HÅR AF…

Hello Darlings! Jeg har sku klippet håret af… eller Ronni her har! Jeg får ellers bare lige klippet minimalt af et par gange om året, men mit hår var blevet SÅ langt, at jeg altså hverken kunne vaske, føntørre eller style det mere uden at det tog timevis og jeg fik ondt i armene. Jeg har ikke en glam squad der kan ordne mit hår i flere timer hver morgen, vel?! Udover det så gav det mig hovedpine, da det var alt for tungt. Jeg kunne faktisk kun have hestehale, hvis jeg brugte 3 elastikker. SÅ… jeg var nået dertil hvor jeg for første gang var virkelig træt af det lange hår! Der skulle bare ske noget!

Ronni… ja, han har taget mig med storm kan man sige, hehe. Han er creative director hos Stuhr og jeg mødte ham til en hårevent på et tidspunkt. Han er virkelig amazing til at dele ud af hans tips og tricks og er basically den bedste. Vi ledte faktisk efter en frisør til Morten, så jeg tiggede lidt om Ronni ekspertise på det punkt. For en måned siden var vi så enige om, at mit hår ikke så særlig godt ud mere og jeg var klar til en makeover – det skulle han hjælpe mig med of course!

Salon Stuhr, Hellerup – Strandvejen 84

Det var liiige lidt over 20cm der røg af… I kan se the moment, hvor det bliver klippet af på min Snapchat (→irinathediva). Jeg fik helt sug i maven da jeg så hvor kort det var blevet! Men det indrammer mit ansigt så meget bedre og så er det bare slut med det tunge og slaskede hår. Jeg fik også en smule etager i og lod egentlig bare Ronni do his thing. Det er ret mørkt i forvejen, selvom det er 7-8 mdr. siden at jeg fik det farvet, så jeg blev ikke farvet igen! I kan se det færdige resultat her…

I LOVE IT!

xx

   

23 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE CONTOUR KITS + 3 MÅDER AT BRUGE DEM PÅ