- 20% PÅ "PINK FRIDAY" HOS NELLY.COM

MIT LOOK: GRÅT HÅR TIL TWERK QUEENS FØDSELSDAG

affiliate

Hello Darlings! Jeg var ikke nervøs for at være overdressed igår til Louise aka Twerk Queens fødselsdag. Hun er virkelig en awesome kvinde with booty and a brain og baner vejen frem for mange – love her! Hende skulle vi jo fejre igår, selvom det ikke blev en lang nat for mig, da jeg skulle hente Allessia kl 07. i morges, heh. Hvis jeg skulle have det sjovt med at klæde mig ud til noget, så er det def hendes B-Day Bash og jeg synes selv, at det blev ret vellykket igår, hvad siger I…?! Min jumpsuit er fra den amerikanske side, som jeg har tagget på Instagram HER. Den er dog udsolgt, så jeg har fundet link til en helst identisk en på eBay. Min nye paryk er totally my new thing, skal have dem i alle farver nu!!!eBay Mesh Jumpsuit w/ Print: HER  // eBay Grå Lace Wig: HER // OCC Lip Tar #Sebastian: HER  // Gossard Fuller Bust Glossies Sheer Bra: HER  // Anastasia Beverly Hills Cream Contour #Light: HER // Stila Aqua Glow Serum Foundation: HER // Benefit Strobing High Beam: HER  // Gerard Cosmetics Slay All Day Setting Spray: HER

Yesterdays squad: Nikita Klæstrup, Ekaterina aka The SnapQueen, Louise aka The TwerkQueen and myself!xx

bloglovin

   

9 kommentarer

 • Sofie Ekstrøm

  Hej hvilken farve er din foundation ’stila Aqua glow’ 🙂 ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bella

  Er lidt lun på ideen med paryk til et bryllup vi skal til ! Hvor lang har du taget din?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celina lyons

  Hej irina ville du ikke nok være sød at svare mig på den mail jeg har skrevet da jeg har skrevet til dig angående min afgangs eksamen…. Det er virkelig vigtigt.. og skal op på torsdag, så det er snar://

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann Sofie Bergkvist

  Virkelig virkelig fedt og lækkert outfit! Den er lige i skabet

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • irinathediva

   Den er gennemsigtig – jeg har nude undertøj på indenunder, bla den bh j har linket til

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • VVicki

  Virkeligt lækkert outfit! Må jeg spørge hvilken længde du har købt håret i – og hvor lang tid det tog at få hjem? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Du er meget smuk med den paryk. Kunne du ikke tænke dig, at lave en video, hvori du viser hvordan du sætter dit eget hår, når du skal have paryk på. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

- 20% PÅ "PINK FRIDAY" HOS NELLY.COM