MIT LOOK: GRÅT HÅR OG SEE THROUGH JUMPSUIT

ALLESSIA + DE NYE EM LIBERO BLEER

ANNONCE

Hello Darlings! Som jeg har skrevet en del før, så bruger vi Libero bleer (I har nok bemærket, at jeg Snapper det til jer, når der er tilbud i Føtex på dem, heh). Allessia har lidt sart numse, og Libero bleerne fungerer bedst for os, derfor kan jeg snildt anbefale dem videre. I forbindelse med EM i fodbold (juni-juli 2016) lancerer Libero denne fodboldkampagne med morgendagens stjerner ? nutidens blebørn. Det er bare SÅ CUTE!De her fodboldbleer er LIMITED EDITION, så i en periode vil Libero Comfort- samt Up & Go-bleerne og deres emballage være inspirereret af de danske farver. I denne periode har man mulighed for at samle og registrere blekoder. Når man har registreret 10 koder, kan man få en landsholdsdragt til sin lille stjerne med hans/hendes navn på ryggen (fås kun i str. 86/92). Man kan samle blekoder ved køb af pakker med fodbold-design samt Libero Touch. Det er denne dragt, som Allessia har på her og vi elsker den! Den har været ret praktaisk her hvor det var blevet varmere.

KONKURRENCE: I skal også have muligheden for at vinde denne dragt (uden navn) str. 86/92 + en pakke bleer på bloggen og det gør I ved at kommentere på det her indlæg – det kan eks. være jeres lille stjernes navn og alder.Vi har testet bleerne i et stykke tid nu og Allessia er efterhånden i en str. 5. Det hele bliver på plads og vi har ikke oplevet “uheld” ved siden af i dem her. Der er kun et par stykker tilbage, så jeg skal lige i Føtex på mandag og have købt en pakke af de samme. Efter at det er blevet varmere, er det meget sødt at hun render rundt i bleen bare med fodboldprint på. Hun eeelsker forresten at rive blepakken i stykker, sker det også hjemme hos jer…?!P.S. I kan fra uge 23 til uge 27 deltage i LIBERO konkurrencen på Instagram! Vis, hvordan din lille stjerne gør sig klar til fremtidens store mesterskaber. Uanset om dit barn sover sig i form, spiser sig stor og stærk eller bare er herligt nysgerrig på fodbolden – så hashtag dit billede med #liberodanmark #morgendagensstjerner

Se den søde kampagnevideo HER

xx

bloglovin

   

59 kommentarer

 • Sofie

  Til min vildbasse Sebastian på 2 år 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg leder og leder efter et fodboldsæt til min guddatter på 7 måneder, som jeg fra da jeg fik at vide at min kusine var gravid har kaldt fodboldspiller, dog blev det først hængende efter maven voksede og man tydeligt kunne se at hun lå der inde og “spillede” fodbold eller bare sparkede🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie sørensen

  Til min Caroline på 10 mdr 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Til min søn Villads på 2,5 år😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamille Hartmann-Petersen

  Til min datter Lily på 1 år som er totalt fodbold gal 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min lille Eigil på 9 mdr – ville se lækker ud i det 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Christiansen

  Min datter Sine på 19,5 mdr, som kan blive storesøster når som helst vil elske at spille fodbold i haven med sin far i sådan et outfit 🙂 Og lige hendes størrelse tilmed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Diva

   Tillykke Rikke. Jeg har sendt din mail videre til Libero mht. præmien så du bliver kontaktet på mail den vej fra <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke Christiansen

   Hvor dejligt -det glæder jeg mig til at se vores datter rende rundt i. Hun blev storesøster i lørdags 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zeineb

  Hun er bare nuser og sikke nogle søde bleer. Du blogger ikke laengere paa blogly ved masha vang?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Åh, hvor sødt, jeg ville verne vinde str 4 i ble til min dreng på næsten halvandet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica Figgé Jensen

  Lucas fra 13. dec. 2015, så 5½ mdr. Han vokser meget hurtigere end storebror på lige knap 3 år. Jeg syntes, at det er vildt, at de begge er i str. 4 i bleer!! Det virker bare så underligt at med næsten 2½ år i mellem, at de bruger samme str. i ble 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Magni 6 mdr. Har lige købt bleer i bilka til 200 for en kasse. Her bruger vi nemlig heller ikke andet end libero. Og med den fart han vokser i – vi er i str 80 allerede nu!!! – ja så skal han nok at passe den inden sommeren er ovre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Viktor på 1 år ville være så fin i den dragt.. Og han elsker allerede at sparke til bold!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena

  Min lille nevø Magnus på 7uger skal forkæles:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Til min datter Malia som er 2 år❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Til min dejlige datter Mathilda på 11 mdr.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Til den kommende fodboldtosse Felix (hvis han ligner sin far)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Krog

  Min kommende søn, Alexander, skal have sættet. Faderen håber, han bliver vild med fodbold som ham selv. Dette fine sæt er da et godt sted at starte. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Jacobsen

  Lærke på 2 år vild med fodbold

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Coco Terese

  Min skønne datter Anna på 9 måneder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Til min datter Lærke, der har samme alder som Allessia ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Det er simpelthen så fint og sejt!
  Hvis jeg bliver den heldige vinder skal min nevø Viktor på tre år forkæles med det fede sæt, og efterfølgende kan lillebror Anton på halvanden måned få glæde af det. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Det skal min datter da

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Til min Hjalte, som er 14 mdr (født den 21. marts 2016). Hjalte bruger str. 5 i bleer og han er også ret smart med blemås i de danske farver 😉 Sjovt, at vi faktisk havde termin samme dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria fra En verden af kunst

  Hun er simpelthen så bedårende jeres smukke fodbold datter 🙂
  Seje bleer.
  God søndag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Eskildsen

  Det skulle uden tvivl være til min elskede nevø og gudbarn ❤️ Hans far er fodbold-fanatiker og det samme er hans større fætter (min egen søn). Min søn ville elske at lære sin fætter Oscar at spille fodbold i det helt rigtig gear ⚽️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Det er faktisk ret cute sådan noget fodboldtøj til babyer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Passer perfekt her til Noam som er en str. 86 ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene M

  Håber at vinde til Anton på snart 2 år ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Min søn, Peter, ville være bedårende i sådan en dragt. Min kæreste har fuldstændig fodboldfeber, så det ville være skønt hvis det var noget de kunne have sammen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Min lille Frederik som snart skal op i en str 80 ville se så cute ud❤️ Vi bruger også libero og de nye bleer er så søde i de rød/hvide farver her i varmen! Han elsker at kravle rundt i ble herhjemme

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • heidi

  Venter mit første barn.. marie❤ jeg ville elske at være den heldige vinder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette nielsen

  Mit barnebarn Zelia bruger 86/92 nu,,, vil elske sådan et sæt som hun kan have på når hun ser fodboldt med sin onkel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sara

  Ville være så lækkert at vinde til min prinsesse, vi bruger også kun libero, da det er de bedste❤❤ Emilia 18 mdr, bruger str. 92

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dilek

  Min datter Mira på 16 måneder bruger den størrelse nu. Hun leger ikke med pige legetøj men elsker at spille bold med sin far så mon ikke det var noget for min lille drenge pige

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kasper

  Min søn fra marts 15, skal vinde dette sæt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophia

  Min søn Oliver på 14 måneder, kunne være SÅ cute i det sæt! Hans far er virkelig stor fodbold fan, og sidder og hæpper inde i stuen lige nu. Det kunne være så sjovt, at overraske ham med sådan et sæt til hans søn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana Jacobsen

  Til min søn, Ilyaz ☺️ Og når han ikke længere kan passe det, så kan lillebror Sami overtage det ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Williams

  Min lille pige Alberte – er blevet 1 år sidste uge – str lige nu er 86. Hun vil også se så sød med de fodbold tøj på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Steffanie

  Jeg har en Oskar på 2 år, som ville elske sådan et sæt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Til min søn Albert

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Sikke nogen fine bleer. Så tror jeg meget hellere farmand vil tage bletjansen på vores Valdemar 7 måneder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Didem

  Vi har en lille ny en herhjemme, og er helt sikker på at hun ville se skøn ud i det når hun bliver lidt større hehe. Hun er født 11/5-16. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Min søn lucas på 10 mdr.. Bruger dog 80 nu men der er jo ikke så længe til 86/92

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline sørensen

  Uhh ha dem kunne vi godt tænke os at vinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Vi er også vilde med Libero, som holder lillemanden tør og uden rød numse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majken

  Vi bruger også kun Libero til vores dejlige dreng Hjalte ❤️ Krydser fingrer for vi vinder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabina bjerre

  Det ville være så lækkert at vinde, jeg har en skøn pige på 17 måneder, Min lille Kastanie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miaamalie

  Årh far ville blive så stolt med sådan et sæt til vores Vilkas på 17 måneder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Min søn Oliver på 8 mdr, men allerede str 80, så det tøj passer han hurtigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette reber

  Ville være lækkert at vinde til min prinsesse som hedder Tiffanie, hun er 15 måneder og er født den 20/02-2015 ❤❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni Hansen

  Vi bruger libero allerede, og synes fodbold modellen er mega sej. Vores lille Nellie ville være så cool i dem ⚽️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Kounkel

  Min søn Oliver på 1 år er min egen lille fodboldstjerne <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Melia 6 måneder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Nielsen

  Min Liam bruger også kun Libero og ELSKER at spille fodbold. Han er halvandet år gammel så dragten ville passe perfekt her til sommer ☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jessica lund

  Rebekka , str 92

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Aske født 17/5-16, så ganske ny

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Sofus, 6 måneder, fra den 24/11

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIT LOOK: GRÅT HÅR OG SEE THROUGH JUMPSUIT