FARVEL DANMARK: VI FLYTTER NÆSTE MÅNED....

MINE BOOZT FAVES: LÆKRE BODYS + QUAY SOLBRILLER

Hello darlings! It’s Sunday and it’s shopping time! Der er rabatkode til Boozt idag, og jeg har allerede udset mig nogle ting derinde. Jeg blev positivt overrasket, da jeg så man kunne få fingerene i Quay Australia solbriller hos Boozt nu. Jeg har nemlig ledt efter dem online, da de ikke er så nemme at få fat i. ELSKER dem, og I ser dem nok ofte på Tumblr og Instagram. Jeg skal have de her hvide og nok 2-3 par til, for de bliver sikkert udsolgt med det samme.


BOOZT.COM: 15% RABAT PÅ MÆRKEDE NYHEDER OG UDSALG MED KODEN 15SURPRISE

(Mindstekøb 899 kr)


Untitled-1

AFFILIATE: QUAY SOLBRILLER: HER  //  ICHI TASKE: HER  // SOFIE SCHNOOR SWEAT: HER  //  VERO MODA KJOLE: HER  //  SAMSØE & SAMSØE BODY: HER

xx

bloglovin

   

Skriv en kommentar

  • Nickie sølver

    Hejsa 🙂
    En af skuespillerne fra Pretty Little Liars har samarbejdet med Quay, og har lavet de mest ultimative fedeste solbriller. De er bare udsolgt de fleste steder hvor ma vil undgå nogen form for told. 🙁
    Men super fede solbriller Quay laver generelt

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FARVEL DANMARK: VI FLYTTER NÆSTE MÅNED....