MAKEUP TIP: MIN FAVORIT MATTE LÆBESTIFT....!

NYE BILLEDER + INTERVIEW: “ALT ÆNDREDE SIG PLUDSELIGT…”


HELE INTERVIEWET OG RESTEN AF BILLEDERNE KAN SES HER: CONNERY.DK


 FOTO: CHRISTIAN GRÜNER  /  MUA: EKATERINA KRARUP ANDERSEN
(MESH TOP: WOLF & WHISTLE HER  /  NEDERDEL: MISSGUIDED)

“Man begynder at sætte pris på de små ting som at have et par timer for os selv på sofaen om aftenen, hvor vi bare sidder og er familie og ser en film fra start til slut. Det er også i de øjeblikke, hvor jeg sætter så meget pris på alt, vi har sammen. Da Morten og jeg mødte hinanden, havde vi i starten svært ved at betale huslejen nogle måneder og jeg er glad for, at vi også har oplevet det sammen. Da vi fandt ud af, at jeg var gravid, satte vi os ned og lagde en plan for, at vi pludselig skulle have ansvar for et andet menneske. Vi motiverede hinanden, vi lagde vores liv om, og man kan sige, at vi blev fokuserede og målrettede. Alt ændrede sig pludseligt, Allessia ændrede alt?  læs videre HER

XO Irina

   

Skriv en kommentar

 • Cecilie

  Hvor ser du bare super godt ud på billederne! Og hvor er det lækkert at se en kvinde som tør stå ved sine former, altså

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birte

  Da jeg sad hos frisøren i dag læste jeg lige om dig , måtte så bare ind og komme med en kommentar . Så hvor mange som svinede dig til over dine billeder , jeg er omkring de 50 år , og vil da heller mine piger ser så smukke billeder af en kvinde som står ved sin krop som du gør , end alle de tynde modeller . Jeg forstår ikke hvorfor folk følger hvis de kun vil svine til

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annemette Voss

  Du er SÅ smuk skat! Gid jeg kunne bære mig selv som du gør:) Kys

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hvad str er den sorte top du har på? Kan ikke gennemskue det med str på Asos

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Irina, du ser intet mindre end helt vidunderlig ud! Et kæmpe kompliment herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra Fammé

  Smukke billeder og fedt interview! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • cheyenne

  Hej Irina
  Jeg har set dine flotte billeder på http://connery.dk/irina-m-i-l-f.127408.html.
  Du har en Guld-kjole på som er mønstret.. hvor du har sort undertøj inde under.

  Hvor er den fra ? den er mega flot og vil så gerne have en til sommer man ku bruge.

  Er så vild med den og dine billeder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • irinathediva

   Tak søde… den kjole er købt online for nogle år tilbage og kan ikke fås længere. Men jeg kan lige prøve at finde link til en der ligner 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MAKEUP TIP: MIN FAVORIT MATTE LÆBESTIFT....!