FAMILIETUR TIL SUNSET BOULEVARD...

GOODIEBOX INDHOLD: “DANISH BEAUTY AWARD ’16” – GOODIEBOXPRISEN

Hello Beauties! Den forrige Goodiebox (4 års celebration) var jo helt fantastisk og denne måned bliver vi også forkælet lidt ekstra med denne special edition box. Danish Beauty Awards 2016 er lige rundt om hjørnet og jeg skal faktisk være dommer i Bloggers Choice kategorien, men mere om det lidt senere. Goodiebox har nemlig også en pris at uddele – GOODIEBOXPRISEN i år, hvor medlemmerne (os) skal udpege vinderen blandt disse seks nominerede produkter. I skal stemme på www.goodiebox.dk/unboxhappiness/stem indtil d. 15. april. Jeg lavede en video med indholdet af sidste måneds Goodiebox på min YouTube Kanal, som kan ses HER. I kan stadig nå at bestille denne boks her…


BESTIL GOODIEBOX ABONNEMENT HER: GOODIEBOX.DK


 


x   KARMAMEJU STAR MICELLAR WATER 02: Jeg har faktisk aldrig prøvet dette brand, så det bliver a first. Micellar water er trendy for tiden og størrelsen er god. Det er en 3-i-1 produkt, som fjerner makeup, urenheder, samt fugter og toner huden. Der er ikke behov for at fjerne produktet med vand efterfølgende, hvilket gør den god til de hurtige moments.

x   GOSH COPENHAGEN DEFINING BROW GEL: Brow Gel kan man ALTID bruge! Jeg bruger dem dagligt, og også når jeg ikke har makeup på, for at få et mere “vågen” look. Alle burde eje en brow gel – it will make your life easier.

x   THE BODY SHOP HONEY BRONZE? TINTED LEG MIST: Alt hvad der kan gøre min alt for blege ben brune, tager jeg imod med strakte arme. Den kan anvendes på hele kroppen og giver en mat kulør, uden at smitte af.

x   ECOOKING MULTIBALM: Denne har jeg ikke hørt om før – og det er vist også et nyt dansk brand. Denne multibalm er fremstillet uden parfume og hormoner og er god til ekstra tør hud, tørre neglebånd, insektbid og bare at have med i tasken.

x   JORGOBÉ WHITE TEA BALANCING CREAM: Dette brand ahr jeg været glad for i flere år – deres ansigtsmasker er så gode! Jeg kan godt lide en balancerende dagcreme og Morten kommer sikkert også til at nappe den. Indeholder argan-og sesamolie, og nedsætter talgproduktionen over tid. Den kommer i brug med det samme.

x   MARIA NILA LUMINOUS COLOUR MASQUE: Jeg er VILD med Maria Nila  – det fungerer så godt for mit hår og jeg er også ekstra glad for deres hårlak. Alle produkter er 100% veganske og denne maske er en af deres bestsellers. Man får en full size af den med i denne omgang, og det er en af de lækre 3-minutters masker.

xx

bloglovin

indeholder affiliate

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FAMILIETUR TIL SUNSET BOULEVARD...