VIND GAVEKORT: MID SEASON SALE HOS MIINTO.DK

BLOGGER TIP: SÅDAN HAR JEG ALTID STRØM PÅ MIN IPHONE

Annonce i samarbejde med Dealhunter.dkHello darlings! Er der andre end mig, der går i lettere panic-attack tilstand, når jeres mobil er ved at løbe tør for strøm. Jeg tror, at der er flere derude der kan relatere til det! Som blogger (og mor) har jeg brug for mine gadgets og en powerbank er MUST-HAVE! En powerbank er en oplader, som kobles til telefonen via kablen og på den måde genoplader den på farten. Og mor her er på farten all the time!

Ofte er jeg ude næsten hele dagen og man kan jo ikke klare sig uden telefonen (ja okay, jeg ved VIRKELIG ikke hvordan man gjorde før i tiden). Jeg har bank Apps på den, transport Apps… kommer i kontakt med alle mennesker på den måde, arbejder og googler en opskrift på vej i Føtex, amen altså, det kender I godt! Eller er det kun mig…?Min telefon løber tør for strøm flere gange dagligt… yes, true story! Og selvom jeg for det meste har en oplader med, så er man ikke ved en stikkontakt 24/7 jo. Der er denne SERIO Powerbank Lader handy, og den virker til smartphone, tablet og andre USB-enheder og kan oplade telefonen ca. 10 gange. Den er meget nem at bruge og har en fin størrelse, som man altid kan have med. Uha, den bliver god at have til sommer, så jeg ikke skal stresse over det når vi er i solen hele dagen.Allessia ser sommetider Netflix, hvis vi skal sidde i toget i længere tid og der ryger min strøm bare med det samme. Men jeg har lært et par andre tricks også –  at skrue ned for lyset på telefonen og at tænde for energibesparelsestilstand. Jeg har haft andre powerbanks, men de har kun holdt til 1 ekstra opladning, så jeg er altså glad for min meget tiltrængte upgrade med denne! Er vild med gadgets, der gør min hverdag nemmere…

xx

Indlægget er sponsoreret, men jeg skriver kun om produkter, som i forvejen passer ind i min hverdag eller som jeg har testet over længere periode.

bloglovin

   

Skriv en kommentar

 • […] er en af de få i Danmark, der har opbygget en virksomhed omkring deres blog, eksempelvis Mascha, Irina, Sandra eller Fie (De er i øvrigt pisse seje og dygtige kvinder […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinne

  Tak for tippet!
  Den er hermed købt 🙂
  Gælder mig til den kommer min Iphone 5 kan ikke holde strøm særlig længe …

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie A.

  BEDSTE GADGET EVEEEER!! Jeg har selv samme Powerbank, og er simpelthen sååååå glad for den! Det med at den holder til mange opladninger er guld værd! Den kan godt virke lidt stor og klodset i starten, men synes hurtigt man vender sig til det. Alle burde anskaffe sig en

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND GAVEKORT: MID SEASON SALE HOS MIINTO.DK